Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Madonna Biancanemesi
Corvetto 2021 Tactiek 532 wings bis
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
54.6 gemiddelde waardering 64.4
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Stezhkoviy kopt de bal weg. Fołtyn rent richting de bal. Koutsioubas rent richting de bal. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Eraslan rent richting de bal. Eraslan geeft de bal voor. Romo kopt de bal weg. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gómez Álvarez onderschept slim de pass. Klungelig pakt Eraslan de bal. Stefańczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefańczyk krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Koutsioubas neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bisschop de bal. Coninx geeft een lange en hoge pass. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel. Solans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:1

18e minuut.
Stefańczyk met een sublieme pass. Rosenior speelt de bal door. Martinec geeft een hoge lob. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Stefańczyk is nu in balbezit. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Puech springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:2

26e minuut.
Stezhkoviy passt de bal met de wreef. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romo met een snelle inworp. Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Romo heeft problemen om de bal te vangen. Góes bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. Solans probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

36e minuut.
Predoiu geeft een hoge lob. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Stezhkoviy probeert de bal met de borst te controleren. Puech rent richting de bal. Kitzbichler rent richting de bal. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Stefańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Martinec onderschept slim de pass. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Solans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:3

44e minuut.
Coninx onderschept slim de pass. Coninx geeft de bal voor. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. Solans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 72%, Biancanemesi 28%.
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:4

46e minuut.
Genovesi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Veronikis geeft een hoge lob. Fołtyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Eraslan de bal. Eraslan geeft een lange en hoge pass. Puech springt en kopt de bal. Solans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Kitzbichler is nu in balbezit. Puech onderschept slim de pass. Puech schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:5

52e minuut.
Coninx heeft problemen om de bal te vangen. Bisschop met een sublieme pass. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bisschop de bal onder controle te krijgen. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Puech passt de bal in één keer door. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn springt en kopt de bal. Solans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:6

61e minuut.
Klungelig pakt Koutsioubas de bal. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefańczyk speelt de bal door. Puech is nu in balbezit. Puech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu geeft de bal voor. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn schiet op doel. Solans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:7

70e minuut.
Polkowski geeft de bal voor. Martinec rent richting de bal. Martinec passt de bal zonder na te denken. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan geeft een hoge lob. Solans probeert naar een medespeler te passen. Puech kopt de bal weg. Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Eraslan rent richting de bal. Inworp. Eraslan met een snelle inworp. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Solans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genovesi probeert naar een medespeler te passen. Eraslan heeft problemen om de bal te vangen. Eraslan geeft een lange en hoge pass. Puech maakt een snoekduik en kopt de bal. Solans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:8

79e minuut.
Bisschop geeft een hoge lob. Veronikis rent richting de bal. Veronikis geeft een hoge lob. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Solans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 0:9

80e minuut.
Dertsiz passt de bal in één keer door. Daar is Koutsioubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Coninx verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Álvarez rent richting de bal. Gómez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel. Solans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Rosenior verovert de bal door een tackle van achteren. Coninx is nu in balbezit. Coninx geeft een hoge lob. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Chiqui-Chiqui geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosenior de bal. Rosenior geeft de bal voor. Dertsiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 1:9

88e minuut.
Rosenior speelt de bal door. Koutsioubas is nu in balbezit. Koutsioubas geeft een hoge lob. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech draait met de bal, schiet en ... Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 1:10

90e minuut.
Romo speelt de bal door. Stezhkoviy probeert naar een medespeler te passen. Stefańczyk rent richting de bal. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Solans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Biancanemesi 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 74%, Biancanemesi 26%.
Hellas Madonna - Biancanemesi 1:11