Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi Hellas Madonna
532 wings bis Tactiek Corvetto 2021
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 66.4
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


16e minuut.
Cuvelier geeft een lange en hoge pass. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 1:0

26e minuut.
Rabakoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rabakoń geeft een lange en hoge pass. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. Tripa Seca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Genovesi met de inworp. Jurgielewicz probeert naar een medespeler te passen. Bisschop met een sublieme pass. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis passt de bal zonder na te denken. Berrucha met een sublieme pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Gómez Álvarez onderschept slim de pass. Gómez Álvarez geeft een hoge lob. Puech is nu in balbezit. Puech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Krugelis is nu in balbezit. Berrucha probeert naar een medespeler te passen. Martinec is nu in balbezit. Martinec geeft de bal voor. Puech maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Latvinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Tripa Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Predoiu passt de bal zonder na te denken. Polkowski met een sublieme pass. Rosenior rent richting de bal. Puech verovert de bal door een tackle van achteren. Puech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Puech rent richting de bal. Latvinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech verovert de bal door een tackle van achteren. Puech schiet op doel. Tripa Seca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 33%, Hellas Madonna 67%.
Biancanemesi - Hellas Madonna 2:0

56e minuut.
Cuvelier onderschept slim de pass. Cuvelier passt de bal met de wreef. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cuvelier geeft een hoge lob. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech geeft de bal voor. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 3:0

64e minuut.
Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis passt de bal zonder na te denken. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 4:0

67e minuut.
Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Puech krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sárosi passt de bal in één keer door. Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krugelis de bal. Krugelis schiet op doel. Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 4:1

72e minuut.
Guerra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jurgielewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Predoiu. Predoiu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi verovert de bal door een tackle van achteren. Sárosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 4:2

74e minuut.
Genovesi speelt de bal door. Jurgielewicz met een sublieme pass. Predoiu onderschept slim de pass. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Birlea bokst de bal weg.

80e minuut.
Cuvelier onderschept slim de pass. Cuvelier passt de bal met de wreef. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Fołtyn krijgt zijn hoofd ertegen. Tripa Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Genovesi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jurgielewicz de bal onder controle te krijgen. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rabakoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fołtyn is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 5:2

86e minuut.
Coninx rent richting de bal. Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş probeert naar een medespeler te passen. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Birlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Românaş neemt de hoekschop. Sárosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 5:3

88e minuut.
Bisschop passt de bal zonder na te denken. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski rent richting de bal. Krugelis verovert de bal door een tackle van achteren. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Hellas Madonna 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 47%, Hellas Madonna 53%.
Biancanemesi - Hellas Madonna 5:4