Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Madonna Falla FC
Corvetto 2021 Tactiek MaXxx
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
55.1 gemiddelde waardering 63.2
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dertsiz geeft de bal voor. Tamudo Montero probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiqui-Chiqui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şamilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ruszczyński geeft een hoge lob. Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi geeft een hoge lob. Kantor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Falla FC 0:1

18e minuut.
Tovi is nu in balbezit. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Impoco is nu in balbezit. Impoco schiet op doel. Solans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Falla FC 0:2

24e minuut.
Cibauskas speelt de bal door. Tovi is nu in balbezit. Daar is Tovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovi geeft de bal voor. Kantor krijgt zijn hoofd ertegen. Solans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Dertsiz kopt de bal weg. Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi probeert naar een medespeler te passen. Impoco rent richting de bal. Impoco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chiqui-Chiqui passt de bal in één keer door. Tamudo Montero rent richting de bal. Met opzet legt Dertsiz zijn tegenspeler op de grond. Dertsiz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Urwyler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruszczyński met een snelle inworp. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor schiet op doel. Solans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi geeft de bal voor. Stezhkoviy kan de bal niet met de borst controleren. Kantor rent richting de bal. Kantor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyński geeft een lange en hoge pass. Kantor is nu in balbezit. Kantor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 49%, Falla FC 51%.
Hellas Madonna - Falla FC 0:2

46e minuut.
Bisschop komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Urwyler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mânzeanu met de inworp. Ruszczyński geeft de bal voor. Impoco maakt een snoekduik en kopt de bal. Solans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Ruszczyński passt de bal in één keer door. Tovi is nu in balbezit. Romo onderschept slim de pass. Impoco is nu in balbezit. Impoco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Romo met de inworp. Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop geeft de bal voor. Rosenior springt en kopt de bal. Şamilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ruszczyński geeft de bal voor. Tovi rent richting de bal. Tovi met een sublieme pass. Impoco rent richting de bal. Impoco schiet op doel. Solans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ruszczyński is nu in balbezit. Ruszczyński passt de bal zonder na te denken. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco haalt uit met een fantastische trap. Solans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Falla FC 0:3

67e minuut.
Kitzbichler geeft een hoge lob. Kantor kopt de bal weg. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco haalt uit met een fantastische trap. Solans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Falla FC 0:4

69e minuut.
Impoco verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genovesi. Kantor raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruszczyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi probeert naar een medespeler te passen. Impoco rent richting de bal. Impoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Falla FC 0:5

77e minuut.
Romo met een snelle inworp. Bisschop is nu in balbezit. Bisschop geeft de bal voor. Rosenior maakt een snoekduik en kopt de bal. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu met een sublieme pass. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor draait met de bal, schiet en ... Solans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Falla FC 0:6

85e minuut.
Romo rent richting de bal. Romo geeft een hoge lob. Bisschop is nu in balbezit. Bisschop geeft een hoge lob. Rosenior maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu geeft de bal voor. Impoco is nu in balbezit. Impoco schiet op doel. Solans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Falla FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 49%, Falla FC 51%.
Hellas Madonna - Falla FC 0:7