Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falla FC Hellas Madonna
MaXx Tactiek Corvetto 2021
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 67.5
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Petrů passt de bal in één keer door. Krugelis rent richting de bal. Finot maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Finot naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Vivanco is nu in balbezit. Krugelis onderschept slim de pass. Frezzi onderschept slim de pass. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi schiet op doel. Şamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Românaş rent richting de bal. Românaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Vivanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Şamilov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Rosenior passt de bal in één keer door. Românaş rent richting de bal. Românaş met een sublieme pass. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis schiet op doel. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Românaş zal de hoekschop nemen. Şamilov bokst de bal weg.

11e minuut.
Şamilov met een sublieme pass. Rosenior kopt de bal weg. Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een hoge lob. Sárosi maakt een snoekduik en kopt de bal. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Românaş speelt de bal door. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Românaş zal de hoekschop nemen. Sárosi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Hellas Madonna 0:1

15e minuut.
Bisschop rent richting de bal. Bisschop met een sublieme pass. Românaş rent richting de bal. Românaş geeft een hoge lob. Sárosi springt en kopt de bal. Şamilov bokst de bal weg. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Românaş geeft een lange en hoge pass. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis verovert de bal door een tackle van achteren. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Petrů kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivanco de bal. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis onderschept slim de pass. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cibauskas verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Românaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sárosi springt en kopt de bal. Şamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrů zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Hellas Madonna 0:2

26e minuut.
Rabakoń neemt vlug de vrije trap. Krugelis kopt de bal weg. Klungelig pakt Frezzi de bal. Sárosi rent richting de bal. Sárosi haalt uit met een fantastische trap. Şamilov bokst de bal weg.

35e minuut.
Hariton geeft de bal voor. Dmochowski is nu in balbezit. Rabakoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabakoń krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rosenior neemt vlug de vrije trap. Tamudo Montero kopt de bal weg. Petrů probeert naar een medespeler te passen. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Hellas Madonna 0:3

45e minuut.
Tovi met de inworp. Ruszczyński geeft de bal voor. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Tripa Seca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Hellas Madonna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 70%, Hellas Madonna 30%.
Falla FC - Hellas Madonna 1:3

58e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş geeft de bal voor. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi haalt uit met een fantastische trap. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Hellas Madonna 1:4

59e minuut.
Hariton met een sublieme pass. Românaş rent richting de bal. Românaş geeft een lange en hoge pass. Krugelis rent richting de bal. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Şamilov bokst de bal weg.

65e minuut.
Petrů probeert naar een medespeler te passen. Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een hoge lob. Krugelis krijgt zijn hoofd ertegen. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Hellas Madonna 1:5

68e minuut.
Frezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero passt de bal in één keer door. Vivanco geeft een hoge lob. Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Tovi is nu in balbezit. Tovi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - Hellas Madonna 2:5

76e minuut.
Tarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi onderschept slim de pass. Tovi passt de bal met de wreef. Impoco rent richting de bal. Impoco draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Românaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cibauskas geeft een hoge lob. Genovesi met een sublieme pass. Petrů is nu in balbezit. Petrů geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Românaş speelt de bal door. Daar is Krugelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krugelis passt de bal in één keer door. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 66%, Hellas Madonna 34%.
Falla FC - Hellas Madonna 2:5