Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United Arbatax
4-4-2-13 Tactiek MaurinhoD.A.
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 62.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Caliendro geeft de bal voor. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassich begaat een overtreding. Bassich krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mitrache heeft problemen om de bal te vangen. Giovannett rent richting de bal. Giovannett geeft de bal voor. Ybarra rent richting de bal. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Kastaneer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kastaneer trapt de bal weg van het doel. Giovannett kopt de bal weg. Mitrache heeft problemen om de bal te vangen. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Wolf passt de bal in één keer door. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov met een sublieme pass. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. Kastaneer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Arbatax 0:1

30e minuut.
Parusel speelt de bal door. Mashkov rent richting de bal. Bassich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mashkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ybarra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Arbatax 0:2

39e minuut.
Wolf passt de bal zonder na te denken. Giovannett rent richting de bal. Giovannett passt de bal met de wreef. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban passt de bal in één keer door. Mashkov rent richting de bal. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. Kastaneer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Mitrache is nu in balbezit. Ybarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ybarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Arbatax 0:3

43e minuut.
Parusel geeft een lange en hoge pass. Mashkov heeft problemen om de bal te vangen. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. Kastaneer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Arbatax 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 67%, Arbatax 33%.
SaRa United - Arbatax 0:4

47e minuut.
Luban kopt de bal weg. Mashkov rent richting de bal. Mashkov geeft een lange en hoge pass. Ybarra heeft problemen om de bal te vangen. Ybarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Arbatax 0:5

66e minuut.
Luban speelt de bal door. Mashkov rent richting de bal. Mashkov geeft een hoge lob. Giovannett is nu in balbezit. Giovannett haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Giovannett kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitrache de bal. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Arbatax 0:6

76e minuut.
Luban geeft een lange en hoge pass. Mashkov kopt de bal weg. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Kastaneer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - Arbatax 0:7

78e minuut.
Dodig rent richting de bal. Wolf onderschept slim de pass. Wolf geeft een hoge lob. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kanyó rent richting de bal. Luban onderschept slim de pass. Luban speelt de bal door. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 61%, Arbatax 39%.
SaRa United - Arbatax 0:7