Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. A.S.C.Sorso
Law Tactiek Nuova
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 62.8
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ramelli probeert naar een medespeler te passen. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Nero speelt de bal door. Medioli rent richting de bal. Medioli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gatzias met een sublieme pass. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo speelt de bal door. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli geeft de bal voor. Gatzias heeft problemen om de bal te vangen. Koprivica rent richting de bal. Koprivica haalt uit met een fantastische trap. Perta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

10e minuut.
Ramelli passt de bal in één keer door. Medioli rent richting de bal. Medioli passt de bal met de wreef. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica haalt uit met een fantastische trap. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Özşener passt de bal met de wreef. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özşener. Özşener krijgt een gele kaart. Roccon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Maricescu passt de bal met de wreef. Lippo rent richting de bal. Lippo passt de bal met de wreef. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tufo is nu in balbezit. Lippo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Nero. Del Nero krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rauam met een sublieme pass. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu passt de bal met de wreef. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Arrigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrigoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arrigoni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koprivica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - A.S.C.Sorso 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 60%, A.S.C.Sorso 40%.
Fuck Yea. - A.S.C.Sorso 1:0

48e minuut.
Inworp. Tupczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maricescu speelt de bal door. Lippo is nu in balbezit. Lippo schiet op doel. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Maricescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu passt de bal met de wreef. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuck Yea. - A.S.C.Sorso 1:1

65e minuut.
Verdú heeft problemen om de bal te vangen. Medioli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verdú. Verdú krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ramelli met een snelle inworp. Arrigoni rent richting de bal. Arrigoni geeft de bal voor. Koprivica is nu in balbezit. Koprivica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Marsiglioni is nu in balbezit. Rauam is nu in balbezit. Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Arrigoni met een sublieme pass. Maranzano probeert naar een medespeler te passen. Verdú bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdú geeft de bal voor. Arrigoni kopt de bal weg. Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 44%, A.S.C.Sorso 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - A.S.C.Sorso 1:1