Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. UGHENTUS Biancanemesi
NEW Tactiek 532 wings bis
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
67.2 gemiddelde waardering 68.8
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Martinec verovert de bal door een tackle van achteren. Martinec speelt de bal door. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan geeft een lange en hoge pass. Puech krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Biancanemesi 0:1

4e minuut.
Eraslan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eraslan neemt de hoekschop. Fołtyn krijgt zijn hoofd ertegen. Macario onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Veronikis zal de hoekschop nemen. Puech krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Aleksandrov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eraslan rent richting de bal. Eraslan geeft de bal voor. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Kakleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Macario kopt de bal weg. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis met een sublieme pass. Macario onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veronikis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puech maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kakleas met een harde bal richting middenveld. Coninx kopt de bal weg. Daar is Aleksandrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puech is nu in balbezit. Puech draait met de bal, schiet en ... Kakleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Polkowski geeft een hoge lob. Karaboya geeft de bal voor. Kunsági kopt de bal weg. Kleines speelt de bal door. Pilz geeft een lange en hoge pass. Birlea bokst de bal weg. Daar is Coninx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunsági rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. UGHENTUS - Biancanemesi 1:1

39e minuut.
Gómez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ekşimez onderschept slim de pass. Ekşimez geeft een lange en hoge pass. Daar is Kunsági, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleines is nu in balbezit. Kleines schiet op doel. Birlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 68%, Biancanemesi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. UGHENTUS - Biancanemesi 1:1

48e minuut.
Pilz controleert de bal met de borst. Martinec onderschept slim de pass. Martinec passt de bal met de wreef. Puech is nu in balbezit. Puech haalt uit met een fantastische trap. Kakleas bokst de bal weg. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Gómez Álvarez passt de bal met de wreef. Eraslan rent richting de bal. Eraslan passt de bal in één keer door. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Puech is nu in balbezit. Puech passt de bal met de wreef. Sybis is nu in balbezit. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Coninx controleert de bal met de borst. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ekşimez passt de bal in één keer door. Tahamata rent richting de bal. Eraslan begaat een overtreding. Eraslan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kakleas probeert naar een medespeler te passen. Tahamata is nu in balbezit. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Kleines maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Eraslan is nu in balbezit. Inworp. Eraslan met de inworp. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Martinec rent richting de bal. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Biancanemesi 1:2

76e minuut.
Puech is nu in balbezit. Sybis rent richting de bal. Puech verovert de bal door een tackle van achteren. Puech draait met de bal, schiet en ... Kakleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Biancanemesi 1:3

79e minuut.
Cicchese controleert de bal met de borst. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicchese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cicchese krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Karaboya met de inworp. Pilz speelt de bal door. Klungelig pakt Kleines de bal. Kleines draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Eraslan de bal. Fiutowski onderschept slim de pass. Puech is nu in balbezit. Puech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Biancanemesi 1:4

90e minuut.
Aleksandrov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veronikis met een snelle inworp. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 64%, Biancanemesi 36%.
F.C. UGHENTUS - Biancanemesi 1:4