Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax Hellas Madonna
MaurinhoD.A. Tactiek Corvetto 2021
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67.7 gemiddelde waardering 64.9
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Daar is Chiqui-Chiqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiqui-Chiqui geeft een hoge lob. Caliendro heeft problemen om de bal te vangen. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Chiqui-Chiqui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caliendro de bal. Romero rent richting de bal. Sárosi onderschept slim de pass. Sárosi schiet op doel. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Çatırdatıroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Hellas Madonna 0:1

20e minuut.
Sárosi passt de bal zonder na te denken. Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů geeft een hoge lob. Zwora krijgt zijn hoofd ertegen. Piroddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Hellas Madonna 0:2

27e minuut.
Caliendro geeft de bal voor. Mashkov is nu in balbezit. Rabakoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mashkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mashkov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Statev onderschept slim de pass. Wolf probeert naar een medespeler te passen. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. Tripa Seca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Hellas Madonna 1:2

38e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Daar is Chiqui-Chiqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolf krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Parusel speelt de bal door. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawiec begaat een overtreding. Krawiec krijgt een gele kaart. Ybarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Mashkov met een snel genomen vrije trap. Ybarra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sárosi passt de bal met de wreef. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrů zal de hoekschop nemen. Sárosi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Hellas Madonna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 72%, Hellas Madonna 28%.
Arbatax - Hellas Madonna 1:3

46e minuut.
Genovesi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Caliendro passt de bal met de wreef. Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jurgielewicz zijn tegenspeler op de grond. Jurgielewicz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Krawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Petrů rent richting de bal. Petrů geeft een lange en hoge pass. Zwora maakt een snoekduik en kopt de bal. Piroddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Petrů de bal. Giovannett rent richting de bal. Giovannett geeft een hoge lob. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca bokst de bal weg.

71e minuut.
Luban passt de bal in één keer door. Mashkov rent richting de bal. Mashkov passt de bal in één keer door. Ybarra rent richting de bal. Ybarra schiet op doel. Tripa Seca bokst de bal weg.

80e minuut.
Statev rent richting de bal. Statev geeft een hoge lob. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Hellas Madonna 2:3

87e minuut.
Sárosi rent richting de bal. Met opzet legt Romero zijn tegenspeler op de grond. Sárosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krawiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů geeft een lange en hoge pass. Zwora maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 46%, Hellas Madonna 54%.
Arbatax - Hellas Madonna 2:3