Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Madonna Arbatax
Corvetto 2021 Tactiek MaurinhoD.A.
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 11
66.5 gemiddelde waardering 64.6
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Latvinskas speelt de bal door. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior geeft de bal voor. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bisschop geeft een hoge lob. Romero met een sublieme pass. Klungelig pakt Giovannett de bal. Petrů geeft de bal voor. Krugelis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Petrů de bal. Petrů geeft de bal voor. Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz geeft de bal voor. Sárosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Arbatax 1:0

26e minuut.
Petrů is nu in balbezit. Petrů passt de bal zonder na te denken. Rosenior geeft de bal voor. Sárosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Arbatax 2:0

33e minuut.
Bisschop passt de bal in één keer door. Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů geeft een lange en hoge pass. Sárosi maakt een snoekduik en kopt de bal. Piroddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Arbatax 3:0

35e minuut.
Petrů is nu in balbezit. Wolf onderschept slim de pass. Wolf geeft de bal voor. Mashkov is nu in balbezit. Mashkov schiet op doel. Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mashkov rent richting de bal. Rabakoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ybarra rent richting de bal. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Arbatax 3:1

44e minuut.
Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov geeft een hoge lob. Giovannett speelt de bal door. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 37%, Arbatax 63%.
Hellas Madonna - Arbatax 3:1

47e minuut.
Jurgielewicz is nu in balbezit. Jurgielewicz probeert naar een medespeler te passen. Bisschop geeft de bal voor. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tarkowski neemt vlug de vrije trap. Sárosi kopt de bal weg. Petrů rent richting de bal. Petrů geeft een lange en hoge pass. Sárosi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Arbatax 4:1

60e minuut.
Parusel geeft een lange en hoge pass. Rosenior kopt de bal weg. Giovannett geeft de bal voor. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bisschop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz geeft een lange en hoge pass. Sárosi rent richting de bal. Sárosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - Arbatax 5:1

73e minuut.
Tarkowski geeft een hoge lob. Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů passt de bal zonder na te denken. Krugelis rent richting de bal. Krugelis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bisschop met een sublieme pass. Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů probeert naar een medespeler te passen. Sárosi rent richting de bal. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Piroddu bokst de bal weg.

79e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal in één keer door. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jurgielewicz kopt de bal weg. Krugelis rent richting de bal. Wolf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wolf is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Bisschop probeert naar een medespeler te passen. Krugelis is nu in balbezit. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis onderschept slim de pass. Krugelis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 40%, Arbatax 60%.
Hellas Madonna - Arbatax 5:1