Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falla FC SaRa United
MaXxx Tactiek 4-4-2-13
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


11e minuut.
Vivanco geeft een lange en hoge pass. Kantor rent richting de bal. Scancarello begaat een overtreding. Scancarello krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cibauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Cibauskas geeft de bal voor. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco haalt uit met een fantastische trap. Kastaneer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - SaRa United 1:0

22e minuut.
Tovi rent richting de bal. Tovi met een sublieme pass. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński geeft een hoge lob. Kantor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - SaRa United 2:0

26e minuut.
Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Tovi rent richting de bal. Tovi geeft de bal voor. Arizanović kopt de bal weg. Tovi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ruszczyński geeft een lange en hoge pass. Kantor rent richting de bal. Arizanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arizanović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arizanović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Salva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kantor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mânzeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kantor springt en kopt de bal. Kastaneer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ciolţea geeft een lange en hoge pass. Frezzi heeft problemen om de bal te vangen. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk schiet op doel. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - SaRa United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 49%, SaRa United 51%.
Falla FC - SaRa United 2:1

56e minuut.
Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Desillas onderschept slim de pass. Desillas speelt de bal door. Cibauskas geeft de bal voor. Kantor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Ruszczyński de bal. Ciolţea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciolţea geeft een hoge lob. Nedved heeft problemen om de bal te vangen. Nedved draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Scancarello passt de bal zonder na te denken. Ségura is nu in balbezit. Ségura passt de bal in één keer door. Bursuk rent richting de bal. Bursuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ruszczyński passt de bal zonder na te denken. Kantor is nu in balbezit. Scancarello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scancarello krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salva. Kantor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mânzeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Impoco krijgt zijn hoofd ertegen. Kastaneer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - SaRa United 3:1

82e minuut.
Inworp. Bursuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruszczyński rent richting de bal. Ruszczyński passt de bal met de wreef. Kantor rent richting de bal. Paal! Kantor rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falla FC - SaRa United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 51%, SaRa United 49%.
Falla FC - SaRa United 4:1