Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United Falla FC
4-4-2-13 Tactiek ISI
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


24e minuut.
Cibauskas geeft de bal voor. Scancarello kopt de bal weg. Niftəliyev speelt de bal door. Daar is Nedved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedved geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nedved raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knotowski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Cibauskas geeft de bal voor. Niftəliyev kopt de bal weg. Finot rent richting de bal. Knotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Knotowski haalt uit met een fantastische trap. Şamilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ségura rent richting de bal. Klungelig pakt Ségura de bal. Ségura passt de bal zonder na te denken. Bursuk rent richting de bal. Bursuk draait met de bal, schiet en ... Şamilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tovi is nu in balbezit. Ciolţea onderschept slim de pass. Ciolţea met een sublieme pass. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel. Klicpera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sarra rent richting de bal. Sarra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niftəliyev de bal. Niftəliyev geeft de bal voor. Bursuk krijgt zijn hoofd ertegen. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 38%, Falla FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SaRa United - Falla FC 0:0

49e minuut.
Knotowski heeft problemen om de bal te vangen. Finot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Klicpera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk passt de bal met de wreef. Finot bereikt de bal nog maar net als eerste. Knotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Knotowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Knotowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kanyó komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tamudo Montero is nu in balbezit. Ségura verovert de bal door een tackle van achteren. Ségura probeert naar een medespeler te passen. Bursuk is nu in balbezit. Bursuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Frezzi geeft een hoge lob. Inworp. Ségura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ségura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ségura passt de bal in één keer door. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk haalt uit met een fantastische trap. Şamilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ségura onderschept slim de pass. Ruszczyński begaat een overtreding. Ségura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scancarello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Frezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuk is nu in balbezit. Bursuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 37%, Falla FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SaRa United - Falla FC 0:0