Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. F.C. UGHENTUS
Law Tactiek FY
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 65.8
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Ramelli speelt de bal door. Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Maranzano rent richting de bal. Maranzano geeft een hoge lob. Koprivica springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topszewski kopt de bal weg. Wanatowski is nu in balbezit. Marcel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanatowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Medioli schiet op doel. Koprivica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Koprivica maakt een snoekduik en kopt de bal. Kakleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 39%, F.C. UGHENTUS 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - F.C. UGHENTUS 0:0

46e minuut.
Karaosmanoğlu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Maranzano onderschept slim de pass. Maranzano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Del Nero de bal. Del Nero geeft een hoge lob. Kakleas bokst de bal weg. Koprivica rent richting de bal. Koprivica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli passt de bal in één keer door. Koprivica is nu in balbezit. Koprivica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pilz probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski is nu in balbezit. Maranzano begaat een overtreding. Maranzano krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleines komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Wanatowski passt de bal met de wreef. Tahamata rent richting de bal. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Kleines rent richting de bal. Kleines haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 46%, F.C. UGHENTUS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - F.C. UGHENTUS 0:0