Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.C.Sorso Biancanemesi
Nuova Tactiek 532 wings bis
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
64.2 gemiddelde waardering 66
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


13e minuut.
Begonja passt de bal in één keer door. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Begonja rent richting de bal. Begonja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jacobs geeft een hoge lob. Lippo probeert de bal met de borst te controleren. Góes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Góes krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Veronikis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Veronikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veronikis passt de bal met de wreef. Begonja is nu in balbezit. Begonja draait met de bal, schiet en ... Perta bokst de bal weg.

21e minuut.
Veronikis is nu in balbezit. Gatzias verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzias geeft een lange en hoge pass. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Birlea bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Martinec de bal. Martinec speelt de bal door. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Biancanemesi 1:0

37e minuut.
Buitenspel voor Lippo. Goede buitenspelval van de verdediging. Góes neemt vlug de vrije trap. Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis geeft een hoge lob. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Jacobs geeft een hoge lob. Eraslan kopt de bal weg. Maricescu speelt de bal door. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 61%, Biancanemesi 39%.
A.S.C.Sorso - Biancanemesi 1:0

47e minuut.
Tufo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippo is nu in balbezit. Lippo speelt de bal door. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap. Birlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gatzias onderschept slim de pass. Gatzias geeft een lange en hoge pass. Veronikis rent richting de bal. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tupczyński rent richting de bal. Roccon rent richting de bal. Góes rent richting de bal. Lippo onderschept slim de pass. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Birlea bokst de bal weg.

53e minuut.
Martinec is nu in balbezit. Martinec passt de bal in één keer door. Eraslan met een sublieme pass. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński passt de bal in één keer door. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tufo controleert de bal met de borst. Veronikis probeert naar een medespeler te passen. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Begonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Begonja schiet op doel. Perta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Martinec speelt de bal door. Eraslan rent richting de bal. Eraslan passt de bal zonder na te denken. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec passt de bal met de wreef. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Begonja onderschept slim de pass. Begonja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu geeft een hoge lob. Begonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Begonja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Fołtyn speelt de bal door. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Begonja onderschept slim de pass. Begonja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S.C.Sorso - Biancanemesi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 68%, Biancanemesi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S.C.Sorso - Biancanemesi 1:1