Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi A.S.C.Sorso
532 wings bis Tactiek Nuova
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 63.5
incredible Schieten excellent
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Eraslan rent richting de bal. Eraslan passt de bal in één keer door. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Perta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 1:0

5e minuut.
Tufo speelt de bal door. Dhulster bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon verovert de bal door een tackle van achteren. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Fołtyn de bal. Puech is nu in balbezit. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Perta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 2:0

15e minuut.
Martinec kopt de bal weg. Fołtyn rent richting de bal. Maricescu begaat een overtreding. Fołtyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fołtyn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fołtyn passt de bal zonder na te denken. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan passt de bal met de wreef. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. Perta bokst de bal weg.

20e minuut.
Veronikis met een sublieme pass. Klungelig pakt Martinec de bal. Martinec passt de bal zonder na te denken. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel. Perta bokst de bal weg.

21e minuut.
Veronikis kopt de bal weg. Jacobs rent richting de bal. Puech verovert de bal door een tackle van achteren. Puech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 3:0

22e minuut.
Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis passt de bal zonder na te denken. Puech speelt de bal door. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 4:0

25e minuut.
Polkowski speelt de bal door. Daar is Puech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puech passt de bal met de wreef. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Perta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Puech is nu in balbezit. Puech passt de bal in één keer door. Martinec is nu in balbezit. Martinec geeft een hoge lob. Fołtyn springt en kopt de bal. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gatzias geeft een hoge lob. Gómez Álvarez geeft de bal voor. Gatzias kopt de bal weg. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Veronikis is nu in balbezit. Veronikis passt de bal zonder na te denken. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel. Perta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fołtyn met een sublieme pass. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan passt de bal met de wreef. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn geeft een hoge lob. Puech krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 5:0

44e minuut.
Veronikis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gatzias. Veronikis raakt geblesseerd tijdens het duel. Martinec met een snel genomen vrije trap. Veronikis geeft een hoge lob. Fołtyn springt en kopt de bal. Perta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dhulster heeft problemen om de bal te vangen. Marsiglioni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dhulster. Dhulster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 24%, A.S.C.Sorso 76%.
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 5:0

46e minuut.
Puech is nu in balbezit. Puech passt de bal in één keer door. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft een hoge lob. Fołtyn krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn passt de bal met de wreef. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 6:0

50e minuut.
Polkowski passt de bal met de wreef. Martinec is nu in balbezit. Martinec met een sublieme pass. Puech rent richting de bal. Puech schiet op doel. Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Lippo de bal. Lippo passt de bal zonder na te denken. Roccon rent richting de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ... Birlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dhulster is nu in balbezit. Dhulster geeft een hoge lob. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo schiet op doel. Birlea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Tufo speelt de bal door. Maricescu rent richting de bal. Maricescu passt de bal zonder na te denken. Roccon is nu in balbezit. Roccon schiet op doel. Birlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 6:1

68e minuut.
Veronikis rent richting de bal. Veronikis speelt de bal door. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Perta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 7:1

75e minuut.
Veronikis rent richting de bal. Veronikis geeft de bal voor. Daar is Tupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gómez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Fołtyn controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tupczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel. Birlea bokst de bal weg.

80e minuut.
Polkowski speelt de bal door. Inworp. Tupczyński met een snelle inworp. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap. Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Eraslan speelt de bal door. Fołtyn rent richting de bal. Antofică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fołtyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eraslan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verdú heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eraslan neemt de hoekschop. Fołtyn springt en kopt de bal. Perta bokst de bal weg. Jacobs met een sublieme pass. Daar is Gatzias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 33%, A.S.C.Sorso 67%.
Biancanemesi - A.S.C.Sorso 7:1