Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.C.Sorso Hellas Madonna
Nuova Tactiek Senza paura
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
11 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
62.3 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Bisschop met een sublieme pass. Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů met een sublieme pass. Sárosi rent richting de bal. Sárosi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Marsiglioni onderschept slim de pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon heeft problemen om de bal te vangen. Roccon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lippo rent richting de bal. Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jacobs passt de bal met de wreef. Tufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufo passt de bal met de wreef. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński passt de bal zonder na te denken. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 1:0

22e minuut.
Tufo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi begaat een overtreding. Genovesi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu passt de bal in één keer door. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 2:0

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lippo stond buitenspel. Genovesi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz geeft de bal voor. Sárosi is nu in balbezit. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sárosi rent richting de bal. Sárosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 2:1

27e minuut.
Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů is nu in balbezit. Petrů probeert naar een medespeler te passen. Krugelis is nu in balbezit. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Tupczyński speelt de bal door. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni schiet op doel. Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 3:1

35e minuut.
Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi geeft een lange en hoge pass. Jacobs is nu in balbezit. Sárosi verovert de bal door een tackle van achteren. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Genovesi met een sublieme pass. Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů passt de bal in één keer door. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sárosi rent richting de bal. Sárosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lippo is nu in balbezit. Rabakoń rent richting de bal. Lippo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lippo de bal. Lippo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 65%, Hellas Madonna 35%.
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 3:1

46e minuut.
Urwyler komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Rabakoń de bal. Tufo is nu in balbezit. Lippo is nu in balbezit. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Tripa Seca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 4:1

49e minuut.
Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń geeft een lange en hoge pass. Krugelis kopt de bal weg. Sárosi rent richting de bal. Sárosi schiet op doel. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop probeert naar een medespeler te passen. Krugelis rent richting de bal. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Perta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 4:2

57e minuut.
Latvinskas geeft een lange en hoge pass. Sárosi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jacobs neemt vlug de vrije trap. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 5:2

62e minuut.
Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz probeert naar een medespeler te passen. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 5:3

66e minuut.
Jurgielewicz met een snelle inworp. Bisschop met een sublieme pass. Verdú bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis verovert de bal door een tackle van achteren. Krugelis draait met de bal, schiet en ... Perta bokst de bal weg. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 5:4

67e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Bisschop geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krugelis de bal. Krugelis schiet op doel. Paal! Sárosi is nu in balbezit. Sárosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 5:5

68e minuut.
Lippo is nu in balbezit. Genovesi speelt de bal door. Bisschop speelt de bal door. Petrů met een sublieme pass. Sárosi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 5:6

71e minuut.
Krugelis passt de bal zonder na te denken. Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń geeft de bal voor. Jurgielewicz geeft de bal voor. Krugelis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Antofică rent richting de bal. Antofică geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roccon stond buitenspel. Latvinskas neemt vlug de vrije trap. Krugelis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roccon rent richting de bal. Marsiglioni is nu in balbezit. Roccon is nu in balbezit. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 6:6

77e minuut.
Jurgielewicz onderschept slim de pass. Jurgielewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jacobs de bal. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Krugelis kopt de bal weg. Jurgielewicz controleert de bal met de borst. Jurgielewicz passt de bal met de wreef. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Petrů passt de bal met de wreef. Verdú geeft een hoge lob. Bisschop kopt de bal weg. Sárosi rent richting de bal. Sárosi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrů is nu in balbezit. Petrů geeft een hoge lob. Krugelis rent richting de bal. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. Perta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gatzias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 75%, Hellas Madonna 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S.C.Sorso - Hellas Madonna 6:6