Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United F.C. UGHENTUS
4-4-2-13 Tactiek NEW
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.7 gemiddelde waardering 67.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Macario verovert de bal door een tackle van achteren. Macario geeft de bal voor. Tahamata speelt de bal door. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Klicpera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Wanatowski heeft problemen om de bal te vangen. Wanatowski met een sublieme pass. Ekşimez geeft een hoge lob. Kunsági krijgt zijn hoofd ertegen. Klicpera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - F.C. UGHENTUS 0:1

9e minuut.
Sarra speelt de bal door. Nedved rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiutowski. Nedved is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niftəliyev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kunsági is nu in balbezit. Ciolţea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kunsági raakt geblesseerd tijdens het duel. Wanatowski wilt de vrije trap nemen. Ciolţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Baszkiewicz springt en kopt de bal. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pilz is nu in balbezit. Wanatowski speelt de bal door. Pilz rent richting de bal. Pilz geeft de bal voor. Kunsági maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - F.C. UGHENTUS 0:2

32e minuut.
Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salva. Baszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wanatowski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Salva speelt de bal door. Bursuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekşimez. Ekşimez krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Baszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Pilz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ségura. Ségura krijgt een gele kaart. Pilz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ekşimez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kunsági maakt een snoekduik en kopt de bal. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 57%, F.C. UGHENTUS 43%.
SaRa United - F.C. UGHENTUS 0:2

47e minuut.
Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilz onderschept slim de pass. Pilz probeert naar een medespeler te passen. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - F.C. UGHENTUS 0:3

55e minuut.
Hoàng Trung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pilz met de inworp. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Niftəliyev passt de bal in één keer door. Ségura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ségura probeert naar een medespeler te passen. Bursuk rent richting de bal. Bursuk schiet op doel. De bal raakt de paal. Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev onderschept slim de pass. Niftəliyev speelt de bal door. Nedved rent richting de bal. Nedved schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Niftəliyev rent richting de bal. Tahamata maakt een afschuwelijke overtreding. Niftəliyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Niftəliyev met een snel genomen vrije trap. Bursuk krijgt zijn hoofd ertegen. Kakleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - F.C. UGHENTUS 1:3

78e minuut.
Fiutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fiutowski geeft de bal voor. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági schiet op doel. Klicpera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - F.C. UGHENTUS 1:4

85e minuut.
Kunsági rent richting de bal. Desillas begaat een overtreding. Kunsági raakt geblesseerd tijdens het duel. Ekşimez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kunsági krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 45%, F.C. UGHENTUS 55%.
SaRa United - F.C. UGHENTUS 1:4