Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. Falla FC
Law Tactiek MaXx
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 63.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Cibauskas onderschept slim de pass. Cibauskas met een sublieme pass. Albonici speelt de bal door. Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşener onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Maranzano met een sublieme pass. Ramelli met een sublieme pass. Arrigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigoni geeft een hoge lob. Koprivica krijgt zijn hoofd ertegen. Şamilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivanco onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Arrigoni met een sublieme pass. Ramelli is nu in balbezit. Albonici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albonici krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 54%, Falla FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - Falla FC 0:0

49e minuut.
Inworp. Arrigoni met de inworp. Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli geeft de bal voor. Koprivica krijgt zijn hoofd ertegen. Şamilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Finot onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Özşener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovi is nu in balbezit. Tovi met een sublieme pass. Impoco rent richting de bal. Impoco schiet op doel. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cibauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ramelli met een sublieme pass. Daar is Koprivica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koprivica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ruszczyński met een snelle inworp. Albonici probeert naar een medespeler te passen. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco schiet op doel. Tamborim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Falla FC 0:1

77e minuut.
Ramelli heeft problemen om de bal te vangen. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Koprivica maakt een snoekduik en kopt de bal. Şamilov probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Vivanco de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuck Yea. - Falla FC 1:1

85e minuut.
Özşener bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi verovert de bal door een tackle van achteren. Tovi passt de bal met de wreef. Impoco is nu in balbezit. Impoco draait met de bal, schiet en ... Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 29%, Falla FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - Falla FC 1:1