Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falla FC Fuck Yea.
MaXx Tactiek Law
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


14e minuut.
Tovi is nu in balbezit. Özşener bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi onderschept slim de pass. Impoco is nu in balbezit. Impoco schiet op doel. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tovi geeft een lange en hoge pass. Dmochowski springt en kopt de bal. Paal!

18e minuut.
Medioli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vivanco. Medioli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arrigoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medioli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cibauskas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Koprivica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Impoco kopt de bal weg. Kalajdžić probeert de bal aan de voet te houden. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilie speelt de bal door. Klungelig pakt Del Nero de bal. Impoco is nu in balbezit. Impoco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Del Nero is nu in balbezit. Del Nero passt de bal in één keer door. Ramelli is nu in balbezit. Ramelli geeft de bal voor. Koprivica maakt een snoekduik en kopt de bal. Şamilov bokst de bal weg. Finot is nu in balbezit. Finot geeft een hoge lob. Maranzano kopt de bal weg. Arrigoni geeft een lange en hoge pass. Şamilov bokst de bal weg.

33e minuut.
Ruszczyński passt de bal met de wreef. Albonici probeert naar een medespeler te passen. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco schiet op doel. Tamborim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arrigoni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Virgola komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Tovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovi probeert naar een medespeler te passen. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco onderschept slim de pass. Impoco haalt uit met een fantastische trap. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ilie de bal. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dmochowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dmochowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dmochowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Medioli passt de bal in één keer door. Ramelli geeft een hoge lob. Frezzi probeert de bal met de borst te controleren. Koprivica rent richting de bal. Koprivica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Albonici speelt de bal door. Klungelig pakt Impoco de bal. Özşener tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Impoco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Impoco kan niet meer verder spelen. Faccenda komt het veld opgelopen. Albonici wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 61%, Fuck Yea. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falla FC - Fuck Yea. 0:0

46e minuut.
Karaosmanoğlu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ramelli kopt de bal weg. Virgola met een sublieme pass. Ramelli speelt de bal door. Karaosmanoğlu is nu in balbezit. Karaosmanoğlu schiet op doel. Şamilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dmochowski kopt de bal weg. Albonici is nu in balbezit. Albonici passt de bal met de wreef. Faccenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faccenda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ilie geeft een lange en hoge pass. Albonici is nu in balbezit. Virgola maakt een afschuwelijke overtreding. Virgola is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Albonici moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Albonici kan niet meer verder spelen. Mânzeanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 38%, Fuck Yea. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falla FC - Fuck Yea. 0:0