Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancanemesi Arbatax
532 wings bis Tactiek MaurinhoD.A.
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 63.4
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Giovannett bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannett passt de bal met de wreef. Mashkov rent richting de bal. Mashkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Arbatax 0:1

13e minuut.
Luban passt de bal met de wreef. Mashkov speelt de bal door. Parusel rent richting de bal. Parusel schiet op doel. Birlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Arbatax 0:2

19e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coninx verovert de bal door een tackle van achteren. Coninx geeft een hoge lob. Fołtyn heeft problemen om de bal te vangen. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Begonja geeft een hoge lob. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Arbatax 1:2

28e minuut.
Predoiu onderschept slim de pass. Eraslan is nu in balbezit. Giovannett begaat een overtreding. Giovannett krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Eraslan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giovannett. Eraslan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan geeft een lange en hoge pass. Begonja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancanemesi - Arbatax 2:2

31e minuut.
Mashkov passt de bal zonder na te denken. Parusel rent richting de bal. Parusel passt de bal met de wreef. Ybarra rent richting de bal. Ybarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Giovannett passt de bal met de wreef. Parusel speelt de bal door. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Luban de bal. Begonja probeert naar een medespeler te passen. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Piroddu met een harde bal richting middenveld. Begonja kopt de bal weg. Klungelig pakt Veronikis de bal. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Arbatax 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 33%, Arbatax 67%.
Biancanemesi - Arbatax 3:2

47e minuut.
Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinec passt de bal in één keer door. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft een lange en hoge pass. Fołtyn springt en kopt de bal. Piroddu bokst de bal weg. Çatırdatıroğlu geeft een lange en hoge pass. Ybarra probeert de bal met de borst te controleren. Dhulster probeert naar een medespeler te passen. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Fołtyn kopt de bal weg. Luban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polkowski de bal. Polkowski geeft een hoge lob. Begonja springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góes komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ybarra probeert naar een medespeler te passen. Eraslan rent richting de bal. Eraslan geeft een lange en hoge pass. Begonja springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Martinec met een sublieme pass. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan passt de bal in één keer door. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Çatırdatıroğlu is nu in balbezit. Begonja begaat een overtreding. Çatırdatıroğlu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Çatırdatıroğlu kan niet meer verder spelen. Bennett komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Berrucha komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Fołtyn rent richting de bal. Bennett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fołtyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Berrucha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Begonja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Coninx de bal. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski begaat een overtreding. Polkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 17%, Arbatax 83%.
Biancanemesi - Arbatax 3:2