Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax Biancanemesi
MaurinhoD.A. Tactiek 532 wings bis
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
6 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 69.4
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Wolf met een snelle inworp. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ybarra de bal. Ybarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cuvelier passt de bal in één keer door. Martinec probeert naar een medespeler te passen. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan geeft een lange en hoge pass. Puech springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gómez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Eraslan rent richting de bal. Eraslan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puech rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Statev ... Strafschop! Puech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puech legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Eraslan met een sublieme pass. Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Biancanemesi 0:1

23e minuut.
Veronikis kopt de bal weg. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech onderschept slim de pass. Puech schiet op doel. Piroddu bokst de bal weg.

25e minuut.
Martinec probeert naar een medespeler te passen. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan passt de bal met de wreef. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Martinec rent richting de bal. Martinec passt de bal met de wreef. Daar is Veronikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn springt en kopt de bal. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Puech met een sublieme pass. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis passt de bal in één keer door. Puech rent richting de bal. Puech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Luban speelt de bal door. Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arbatax - Biancanemesi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 79%, Biancanemesi 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arbatax - Biancanemesi 1:1

46e minuut.
Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft de bal voor. Statev heeft problemen om de bal te vangen. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Veronikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronikis geeft de bal voor. Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn schiet op doel. Piroddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Biancanemesi 1:2

53e minuut.
Cuvelier onderschept slim de pass. Cuvelier probeert naar een medespeler te passen. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan geeft een hoge lob. Puech krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Góes komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Martinec met een sublieme pass. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis probeert naar een medespeler te passen. Puech rent richting de bal. Puech draait met de bal, schiet en ... Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Eraslan met de inworp. Martinec met een sublieme pass. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan geeft de bal voor. Puech krijgt zijn hoofd ertegen. Piroddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Martinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya begaat een overtreding. Martinec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fołtyn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martinec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puech maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Wolf geeft de bal voor. Parusel kopt de bal weg. Góes heeft problemen om de bal te vangen. Ybarra rent richting de bal. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arbatax - Biancanemesi 2:2

73e minuut.
Veronikis passt de bal zonder na te denken. Puech heeft problemen om de bal te vangen. Statev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fołtyn komt bij de bal en schiet. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mashkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashkov geeft een hoge lob. Daar is Góes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maya rent richting de bal. Maya schiet op doel. Birlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mashkov kopt de bal weg. Maya kan de bal niet met de borst controleren. Ybarra rent richting de bal. Maya is nu in balbezit. Maya haalt uit met een fantastische trap. Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel. Birlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 74%, Biancanemesi 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arbatax - Biancanemesi 2:2