Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. UGHENTUS Hellas Madonna
NEW Tactiek Senza Ppaura DI
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
70.5 gemiddelde waardering 63.2
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Rabakoń kopt de bal weg. Tahamata is nu in balbezit. Tahamata geeft de bal voor. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tahamata is nu in balbezit. Tahamata geeft de bal voor. Baszkiewicz kopt de bal weg. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Rosenior de bal. Baszkiewicz rent richting de bal. Tarkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wanatowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kakleas probeert naar een medespeler te passen. Tarkowski probeert naar een medespeler te passen. Sárosi heeft problemen om de bal te vangen. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Kakleas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Hellas Madonna 0:1

22e minuut.
Wanatowski passt de bal in één keer door. Urwyler geeft de bal voor. Klungelig pakt Karus de bal. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wanatowski passt de bal met de wreef. Pilz rent richting de bal. Pilz passt de bal zonder na te denken. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pilz speelt de bal door. Baszkiewicz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oldani ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oldani naar de kleedkamers voor een vroege douche. Baszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kunsági zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Pilz passt de bal in één keer door. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wanatowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tahamata de bal. Tahamata geeft de bal voor. Urwyler probeert de bal aan de voet te houden. Baszkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. UGHENTUS - Hellas Madonna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 45%, Hellas Madonna 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. UGHENTUS - Hellas Madonna 1:1

46e minuut.
Latvinskas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Macario met een sublieme pass. Kunsági rent richting de bal. Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca bokst de bal weg.

51e minuut.
Tahamata geeft een hoge lob. Baszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Baszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági schiet op doel. Tripa Seca bokst de bal weg.

61e minuut.
Jurgielewicz met een sublieme pass. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleksandrov krijgt een gele kaart. Krugelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jurgielewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jurgielewicz passt de bal met de wreef. Petrů geeft de bal voor. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - Hellas Madonna 1:2

71e minuut.
Latvinskas onderschept slim de pass. Wanatowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bisschop. Bisschop krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Wanatowski met een sublieme pass. Kunsági is nu in balbezit. Bisschop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kunsági raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Bisschop probeert de bal met de borst te controleren. Wanatowski rent richting de bal. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. UGHENTUS - Hellas Madonna 2:2

86e minuut.
Sárosi passt de bal in één keer door. Krugelis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baszkiewicz. Baszkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 45%, Hellas Madonna 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. UGHENTUS - Hellas Madonna 2:2