Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas Madonna F.C. UGHENTUS
Senza paura Tactiek NEW
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
65.7 gemiddelde waardering 66.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski passt de bal in één keer door. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 0:1

5e minuut.
Sybis rent richting de bal. Sybis geeft een lange en hoge pass. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior geeft een lange en hoge pass. Sárosi krijgt zijn hoofd ertegen. Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń geeft een lange en hoge pass. Sárosi kopt de bal weg. Krugelis rent richting de bal. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Urwyler is nu in balbezit. Tahamata verovert de bal door een tackle van achteren. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 0:2

17e minuut.
Krugelis geeft een lange en hoge pass. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiutowski krijgt een gele kaart. Sárosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sárosi neemt zijn aanloop. Kakleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 1:2

19e minuut.
Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz geeft een hoge lob. Sárosi rent richting de bal. Sárosi draait met de bal, schiet en ... Kakleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 2:2

21e minuut.
Tahamata geeft een lange en hoge pass. Rabakoń is nu in balbezit. Baszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baszkiewicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Fiutowski speelt de bal door. Krugelis is nu in balbezit. Sybis rent richting de bal. Krugelis onderschept slim de pass. Krugelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz passt de bal zonder na te denken. Krugelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krugelis schiet op doel. Kakleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 3:2

38e minuut.
Macario maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kunsági is nu in balbezit. Urwyler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urwyler krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. Ekşimez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkiewicz schiet op doel. Tripa Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 24%, F.C. UGHENTUS 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 3:3

46e minuut.
Latvinskas komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Latvinskas rent richting de bal. Wanatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski geeft de bal voor. Kunsági springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 3:4

56e minuut.
Tahamata passt de bal met de wreef. Kunsági is nu in balbezit. Kunsági passt de bal met de wreef. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz schiet op doel. Tripa Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 3:5

57e minuut.
Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń rent richting de bal. Pilz is nu in balbezit. Klungelig pakt Pilz de bal. Pilz draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kunsági de bal. Kunsági draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 3:6

60e minuut.
Tahamata controleert de bal met de borst. Urwyler verovert de bal door een tackle van achteren. Urwyler passt de bal in één keer door. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macario is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Urwyler is nu in balbezit. Tahamata verovert de bal door een tackle van achteren. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Baszkiewicz rent richting de bal. Pilz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilz passt de bal in één keer door. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Fiutowski rent richting de bal. Petrů onderschept slim de pass. Petrů passt de bal in één keer door. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi schiet op doel. Kakleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Macario geeft een hoge lob. Kunsági kopt de bal weg. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz schiet op doel. Tripa Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 3:7

76e minuut.
Petrů bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrů passt de bal zonder na te denken. Aleksandrov heeft problemen om de bal te vangen. Krugelis rent richting de bal. Krugelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 4:7

80e minuut.
Urwyler met een snelle inworp. Bisschop rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiutowski. Bisschop raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Bisschop passt de bal in één keer door. Aleksandrov heeft problemen om de bal te vangen. Krugelis is nu in balbezit. Sárosi rent richting de bal. Sárosi schiet op doel. Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Rosenior passt de bal met de wreef. Bisschop met een sublieme pass. Jurgielewicz is nu in balbezit. Jurgielewicz geeft een hoge lob. Sárosi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rosenior geeft de bal voor. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz passt de bal in één keer door. Kunsági rent richting de bal. Kunsági draait met de bal, schiet en ... Tripa Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas Madonna 39%, F.C. UGHENTUS 61%.
Hellas Madonna - F.C. UGHENTUS 4:7