Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.C.Sorso SaRa United
Nuova Tactiek 4-4-2-13
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 64.6
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Roccon is nu in balbezit. Lippo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świderek. Świderek krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nedved de bal. Nedved schiet op doel. Perta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sarra is nu in balbezit. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu met een sublieme pass. Lippo is nu in balbezit. Lippo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Bursuk de bal onder controle te krijgen. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs geeft een lange en hoge pass. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon draait met de bal, schiet en ... Klicpera bokst de bal weg. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - SaRa United 1:0

15e minuut.
Tufo kopt de bal weg. Lippo is nu in balbezit. Ségura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo verovert de bal door een tackle van achteren. Lippo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maricescu kopt de bal weg. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orefice. Orefice krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Salva probeert naar een medespeler te passen. Orefice is nu in balbezit. Lippo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lippo de bal. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Klicpera bokst de bal weg. Lippo rent richting de bal. Ségura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lippo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roccon legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Klicpera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - SaRa United 2:0

20e minuut.
Sarra onderschept slim de pass. Sarra geeft de bal voor. Nedved is nu in balbezit. Nedved haalt uit met een fantastische trap. Perta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Antofică bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Bursuk rent richting de bal. Bursuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Niftəliyev probeert naar een medespeler te passen. Nedved rent richting de bal. Met opzet legt Verdú zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Verdú naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Maricescu speelt de bal door. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon schiet op doel. Klicpera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - SaRa United 3:0

31e minuut.
Świderek met een sublieme pass. Klungelig pakt Niftəliyev de bal. Niftəliyev passt de bal in één keer door. Nedved bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedved haalt uit met een fantastische trap. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bursuk rent richting de bal. Gatzias probeert naar een medespeler te passen. Jacobs rent richting de bal. Nedved onderschept slim de pass. Nedved draait met de bal, schiet en ... Perta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Antofică geeft een hoge lob. Ségura kopt de bal weg. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuk is nu in balbezit. Bursuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - SaRa United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 53%, SaRa United 47%.
A.S.C.Sorso - SaRa United 3:1

48e minuut.
Nedved rent richting de bal. Antofică begaat een overtreding. Nedved raakt geblesseerd tijdens het duel. Niftəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bursuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Perta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jacobs geeft een lange en hoge pass. Orefice controleert de bal met de borst. Salva speelt de bal door. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Perta speelt de bal door. Ségura kopt de bal weg. Jacobs rent richting de bal. Bursuk onderschept slim de pass. Bursuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nedved onderschept slim de pass. Nedved speelt de bal door. Bursuk is nu in balbezit. Bursuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.C.Sorso - SaRa United 3:2

75e minuut.
Ségura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ségura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antofică de bal. Nedved onderschept slim de pass. Nedved haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ségura met een sublieme pass. Sarra rent richting de bal. Sarra passt de bal zonder na te denken. Nedved is nu in balbezit. Nedved schiet op doel. Perta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.C.Sorso 66%, SaRa United 34%.
A.S.C.Sorso - SaRa United 3:2