Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SaRa United A.S.C.Sorso
4-4-2-13 Tactiek Nuova
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Tufo verovert de bal door een tackle van achteren. Tufo geeft een lange en hoge pass. Salva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Maricescu passt de bal in één keer door. Marsiglioni rent richting de bal. Świderek geeft een hoge lob. Nedved rent richting de bal. Nedved draait met de bal, schiet en ... Perta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Niftəliyev onderschept slim de pass. Niftəliyev met een sublieme pass. Bursuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Scancarello speelt de bal door. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Nedved rent richting de bal. Nedved schiet op doel. Perta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - A.S.C.Sorso 1:0

37e minuut.
Tufo onderschept slim de pass. Tufo met een sublieme pass. Lippo is nu in balbezit. Lippo geeft de bal voor. Roccon springt en kopt de bal. Klicpera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 46%, A.S.C.Sorso 54%.
SaRa United - A.S.C.Sorso 1:0

47e minuut.
Roccon kopt de bal weg. Lippo rent richting de bal. Desillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo verovert de bal door een tackle van achteren. Lippo schiet op doel. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Desillas speelt de bal door. Lippo rent richting de bal. Salva is nu in balbezit. Lippo onderschept slim de pass. Lippo schiet op doel. Klicpera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Bursuk rent richting de bal. Jacobs rent richting de bal. Jacobs geeft de bal voor. Lippo controleert de bal met de borst. Lippo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sarra is nu in balbezit. Bursuk is nu in balbezit. Gatzias rent richting de bal. Sarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Scancarello geeft de bal voor. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedved verovert de bal door een tackle van achteren. Nedved schiet op doel. Perta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - A.S.C.Sorso 2:0

73e minuut.
Niftəliyev geeft een lange en hoge pass. Nedved is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colomba. Colomba krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tupczyński onderschept slim de pass. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SaRa United - A.S.C.Sorso 2:1

80e minuut.
Scancarello met een sublieme pass. Nedved is nu in balbezit. Bursuk is nu in balbezit. Nedved rent richting de bal. Nedved haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ségura rent richting de bal. Ségura geeft een lange en hoge pass. Gatzias rent richting de bal. Bursuk onderschept slim de pass. Bursuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Scancarello rent richting de bal. Scancarello geeft een hoge lob. Nedved rent richting de bal. Nedved geeft een lange en hoge pass. Perta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński passt de bal met de wreef. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SaRa United - A.S.C.Sorso 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SaRa United 45%, A.S.C.Sorso 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SaRa United - A.S.C.Sorso 2:2