Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax Fuck Yea.
MaurinhoD.A. Tactiek Law
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
66.8 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Giovannett speelt de bal door. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra probeert naar een medespeler te passen. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrigoni met een snelle inworp. Caliendro is nu in balbezit. Ramelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ramelli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wolf passt de bal in één keer door. Parusel rent richting de bal. Parusel passt de bal met de wreef. Daar is Mashkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashkov schiet op doel. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Fuck Yea. 1:0

34e minuut.
Parusel passt de bal in één keer door. Özşener is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ybarra. Ybarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 54%, Fuck Yea. 46%.
Arbatax - Fuck Yea. 1:0

51e minuut.
Ilie probeert naar een medespeler te passen. Del Nero is nu in balbezit. Del Nero passt de bal in één keer door. Medioli rent richting de bal. Medioli haalt uit met een fantastische trap. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Wolf passt de bal met de wreef. Giovannett rent richting de bal. Giovannett passt de bal in één keer door. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Medioli probeert naar een medespeler te passen. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev begaat een overtreding. Statev krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ilie geeft een hoge lob. Giovannett kopt de bal weg. Klungelig pakt Ybarra de bal. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Tamborim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Fuck Yea. 2:0

67e minuut.
Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koprivica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koprivica kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Fuck Yea. 2:1

71e minuut.
Arrigoni probeert naar een medespeler te passen. Ramelli is nu in balbezit. Ramelli passt de bal met de wreef. Koprivica is nu in balbezit. Koprivica draait met de bal, schiet en ... Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Arrigoni passt de bal zonder na te denken. Ramelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caliendro. Caliendro krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Arrigoni speelt de bal door. Ramelli is nu in balbezit. Caliendro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caliendro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Ramelli rent richting de bal. Ramelli geeft een lange en hoge pass. Parusel met een sublieme pass. Mashkov is nu in balbezit. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. Tamborim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - Fuck Yea. 3:1

89e minuut.
Wolf geeft een hoge lob. Giovannett kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcel de bal. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 48%, Fuck Yea. 52%.
Arbatax - Fuck Yea. 3:1