Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuck Yea. Arbatax
Law Tactiek MaurinhoD.A.
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
60.9 gemiddelde waardering 64.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


17e minuut.
Wolf rent richting de bal. Wolf geeft een lange en hoge pass. Kalajdžić is nu in balbezit. Mashkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mashkov haalt uit met een fantastische trap. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Özşener de bal. Ybarra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Arbatax 0:1

24e minuut.
Ramelli met een sublieme pass. Del Nero rent richting de bal. Del Nero passt de bal zonder na te denken. Medioli rent richting de bal. Medioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuck Yea. - Arbatax 1:1

27e minuut.
Medioli speelt de bal door. Ramelli rent richting de bal. Paluchowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Paluchowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paluchowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Kalajdžić met een sublieme pass. Luban rent richting de bal. Luban geeft de bal voor. Mashkov rent richting de bal. Mashkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ramelli probeert naar een medespeler te passen. Medioli speelt de bal door. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica draait met de bal, schiet en ... Piroddu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Maranzano speelt de bal door. Klungelig pakt Ramelli de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giovannett. Giovannett krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 49%, Arbatax 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuck Yea. - Arbatax 1:1

46e minuut.
Karaosmanoğlu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ramelli is nu in balbezit. Ramelli geeft een lange en hoge pass. Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica draait met de bal, schiet en ... Piroddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuck Yea. - Arbatax 2:1

57e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Karaosmanoğlu is nu in balbezit. Wolf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolf krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Marcel controleert de bal met de borst. Ybarra met een sublieme pass. Arrigoni met een sublieme pass. Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Nero met een snelle inworp. Karaosmanoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuck Yea. 42%, Arbatax 58%.
Fuck Yea. - Arbatax 2:1