Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falla FC Biancanemesi
ISI Tactiek 532 wings bis
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 64.7
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Eraslan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puech de bal. Cibauskas rent richting de bal. Puech onderschept slim de pass. Puech draait met de bal, schiet en ... Şamilov bokst de bal weg.

6e minuut.
Veronikis rent richting de bal. Met opzet legt Hariton zijn tegenspeler op de grond. Veronikis raakt geblesseerd tijdens het duel. Martinec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fołtyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Şamilov bokst de bal weg.

7e minuut.
Veronikis probeert naar een medespeler te passen. Eraslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraslan passt de bal met de wreef. Puech rent richting de bal. Puech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dmochowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hariton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Birlea bokst de bal weg.

30e minuut.
Fołtyn speelt de bal door. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis passt de bal in één keer door. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hariton met de inworp. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Albonici met een sublieme pass. Tovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 78%, Biancanemesi 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falla FC - Biancanemesi 0:0

50e minuut.
Dhulster passt de bal met de wreef. Eraslan is nu in balbezit. Eraslan met een sublieme pass. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Cibauskas geeft de bal voor. Dhulster is nu in balbezit. Tovi onderschept slim de pass. Tovi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Góes komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gómez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Álvarez passt de bal met de wreef. Veronikis met een sublieme pass. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Tovi rent richting de bal. Góes onderschept slim de pass. Martinec met een sublieme pass. Veronikis is nu in balbezit. Veronikis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Berrucha komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Berrucha speelt de bal door. Fołtyn rent richting de bal. Finot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finot krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ruszczyński met een sublieme pass. Tovi is nu in balbezit. Berrucha begaat een overtreding. Berrucha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falla FC 75%, Biancanemesi 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falla FC - Biancanemesi 0:0