Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DodoTeam San Giorgio
433mio Tactiek S. Giorgio Alè
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Canziani speelt de bal door. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə speelt de bal door. Curtean rent richting de bal. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brakoniecki onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cipolli verovert de bal door een tackle van achteren. Cipolli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifzadə met een snelle inworp. Curtean geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sande rent richting de bal. Demaj speelt de bal door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft de bal voor. Sande kopt de bal weg. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baccari is nu in balbezit. Baccari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - San Giorgio 1:0

19e minuut.
Bressanelli passt de bal met de wreef. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DodoTeam - San Giorgio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DodoTeam 58%, San Giorgio 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DodoTeam - San Giorgio 1:1

46e minuut.
Merovci geeft een hoge lob. Ciepierski kopt de bal weg. Curtean is nu in balbezit. Curtean schiet op doel. Papa Diane probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ciepierski passt de bal met de wreef. Merovci geeft de bal voor. Bressanelli is nu in balbezit. Bressanelli geeft een hoge lob. Curtean springt en kopt de bal. Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Šverma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šverma geeft de bal voor. Canziani kopt de bal weg. Bressanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bressanelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Grzędzicki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Estevan de bal onder controle te krijgen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. Aslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - San Giorgio 2:1

72e minuut.
Demaj geeft een lange en hoge pass. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal met de wreef. Demaj rent richting de bal. Demaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DodoTeam 59%, San Giorgio 41%.
DodoTeam - San Giorgio 2:1