Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB 1.FC Skorpios
giocher23 Tactiek ControFeet
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 60.9
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Echeverria kopt de bal weg. Leumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Youde onderschept slim de pass. Youde geeft een lange en hoge pass. Matoš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 1:0

15e minuut.
Matoš rent richting de bal. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz speelt de bal door. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Leumann met een snelle inworp. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Leumann rent richting de bal. Leumann geeft een lange en hoge pass. Corino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sargento trapt de bal weg. Farnese kopt de bal weg. Matoš kan de bal niet met de borst controleren. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tüzünkan heeft problemen om de bal te vangen. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünkan onderschept slim de pass. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iwanecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Farnese krijgt zijn hoofd ertegen. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 2:0

29e minuut.
Youde speelt de bal door. Klungelig pakt Matoš de bal. Matoš passt de bal zonder na te denken. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Mazur met de inworp. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Matoš krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bachelet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazur met een snelle inworp. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matoš is nu in balbezit. Fetiu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 3:0

40e minuut.
Youde met de inworp. Farnese is nu in balbezit. Farnese geeft een hoge lob. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bontaş met een sublieme pass. Corino is nu in balbezit. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino verovert de bal door een tackle van achteren. Corino haalt uit met een fantastische trap. Sargento bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 40%, 1.FC Skorpios 60%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 3:0

48e minuut.
Corino is nu in balbezit. Seivittaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 3:1

56e minuut.
Alexandru speelt de bal door. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Lakićević probeert naar een medespeler te passen. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojciulewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Matoš rent richting de bal. Bachelet verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelet passt de bal in één keer door. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. Wojciulewicz bokst de bal weg.

59e minuut.
Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakićević met een sublieme pass. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel. Wojciulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Farnese rent richting de bal. Youde bereikt de bal nog maar net als eerste. Youde passt de bal zonder na te denken. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Echeverria de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 4:1

70e minuut.
Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese speelt de bal door. Lakićević rent richting de bal. Lakićević geeft de bal voor. Matoš springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Echeverria de bal. Matoš rent richting de bal. Echeverria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Iwanecki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 5:1

82e minuut.
Youde geeft een hoge lob. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Lakićević kopt de bal weg. Farnese is nu in balbezit. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Iwanecki de bal. Canales geeft de bal voor. Corino is nu in balbezit. Corino draait met de bal, schiet en ... Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 5:2

86e minuut.
Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai onderschept slim de pass. Halmai geeft de bal voor. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales schiet op doel. Sargento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 30%, 1.FC Skorpios 70%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - 1.FC Skorpios 5:2