Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Giorgio Mao International
S. Giorgio Alè Tactiek 4-2-3-1 2.2 DW
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.4 gemiddelde waardering 63.4
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Ciepierski rent richting de bal. Curtean is nu in balbezit. Ciepierski is nu in balbezit. Curtean is nu in balbezit. Curtean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vorobeľ passt de bal met de wreef. Tupper speelt de bal door. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft een lange en hoge pass. Ugarriza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bressanelli onderschept slim de pass. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tupper krijgt een gele kaart. Ciepierski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bressanelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Merovci met een sublieme pass. Şərifzadə is nu in balbezit. Inworp. Bressanelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şərifzadə geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 49%, Mao International 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Giorgio - Mao International 0:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Tupper de bal onder controle te krijgen. Dzielski geeft een lange en hoge pass. Pohl rent richting de bal. Pohl geeft een hoge lob. Ugarriza maakt een snoekduik en kopt de bal. Aslan bokst de bal weg.

63e minuut.
Klama speelt de bal door. Pohl is nu in balbezit. Pohl passt de bal zonder na te denken. Ugarriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarriza haalt uit met een fantastische trap. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ylitalo is nu in balbezit. Ylitalo geeft de bal voor. Inworp. Bressanelli met de inworp. Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Botella bereikt de bal nog maar net als eerste. Botella geeft de bal voor. Ugarriza rent richting de bal. Ugarriza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - Mao International 0:1

87e minuut.
Ertemgöz probeert naar een medespeler te passen. Botella bereikt de bal nog maar net als eerste. Merovci maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Merovci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Merovci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 53%, Mao International 47%.
San Giorgio - Mao International 0:1