Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International San Giorgio
4-4-2 2.1 New Tactiek S. Giorgio Alè
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Lipták is nu in balbezit. Ciepierski onderschept slim de pass. Ciepierski schiet op doel. Ertemgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - San Giorgio 0:1

12e minuut.
Şərifzadə geeft de bal voor. Curtean rent richting de bal. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Şərifzadə passt de bal met de wreef. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski rent richting de bal. Curtean rent richting de bal. Curtean schiet op doel. Ertemgöz bokst de bal weg. Lipták probeert naar een medespeler te passen. Merovci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merovci geeft de bal voor. Ciepierski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 50%, San Giorgio 50%.
Mao International - San Giorgio 0:1

54e minuut.
Klama rent richting de bal. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bressanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bressanelli met een sublieme pass. Daar is Şərifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Ciepierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - San Giorgio 0:2

88e minuut.
Lipták passt de bal zonder na te denken. Pirk rent richting de bal. Pirk passt de bal met de wreef. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 50%, San Giorgio 50%.
Mao International - San Giorgio 0:2