Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DodoTeam Felix Team
433mio Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 32.2
formidabel Schieten zwak
solide Passen goed
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Cisak de bal. Cisak passt de bal in één keer door. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki geeft een hoge lob. Sande springt en kopt de bal. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 1:0

3e minuut.
Santi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demaj is nu in balbezit. Demaj passt de bal in één keer door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 2:0

5e minuut.
Sande rent richting de bal. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Baccari geeft een lange en hoge pass. Demaj rent richting de bal. Santi maakt een afschuwelijke overtreding. Santi krijgt een gele kaart. Demaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šverma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demaj springt en kopt de bal. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pérez del Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 3:0

10e minuut.
Karczewski passt de bal met de wreef. Margheritti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šverma. Šverma krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Grzędzicki geeft de bal voor. Cisak kopt de bal weg. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Demaj is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 4:0

17e minuut.
Baccari rent richting de bal. Baccari geeft een hoge lob. Demaj kopt de bal weg. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Šverma kopt de bal weg. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Areni krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Šverma geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sande de bal onder controle te krijgen. Demaj is nu in balbezit. Demaj schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 5:0

40e minuut.
Cisak passt de bal met de wreef. Baccari is nu in balbezit. Baccari speelt de bal door. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 6:0

44e minuut.
Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari passt de bal met de wreef. Sande rent richting de bal. Demaj rent richting de bal. Demaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DodoTeam 30%, Felix Team 70%.
DodoTeam - Felix Team 7:0

47e minuut.
Grzędzicki kopt de bal weg. Pappapino heeft problemen om de bal te vangen. Baccari rent richting de bal. Baccari haalt uit met een fantastische trap. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 8:0

48e minuut.
Sesan neemt vlug de vrije trap. Demaj kopt de bal weg. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 9:0

50e minuut.
Demaj rent richting de bal. Demaj passt de bal met de wreef. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Silani de bal onder controle te krijgen. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Santi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šverma met een snelle inworp. Baccari is nu in balbezit. Baccari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marletta speelt de bal door. Šverma kopt de bal weg. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marletta met een sublieme pass. Šverma kopt de bal weg. Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demaj is nu in balbezit. Demaj draait met de bal, schiet en ... Marletta bokst de bal weg.

62e minuut.
Cisak met een sublieme pass. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari passt de bal met de wreef. Sande rent richting de bal. Sande haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 10:0

64e minuut.
Šverma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Demaj de bal. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Antoniotto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cisak met de inworp. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Baccari passt de bal met de wreef. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal zonder na te denken. Baccari rent richting de bal. Baccari draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Baccari is nu in balbezit. Baccari met een sublieme pass. Demaj rent richting de bal. Demaj draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Šverma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šverma passt de bal met de wreef. Demaj is nu in balbezit. Baccari is nu in balbezit. Baccari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 11:0

82e minuut.
Grzędzicki kopt de bal weg. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal met de wreef. Baccari is nu in balbezit. Baccari schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demaj is nu in balbezit. Demaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - Felix Team 12:0

87e minuut.
Šverma met de inworp. Baccari rent richting de bal. Baccari speelt de bal door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cisak met een sublieme pass. Grzędzicki geeft een hoge lob. Demaj is nu in balbezit. Demaj draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DodoTeam 17%, Felix Team 83%.
DodoTeam - Felix Team 12:0