Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB BUFFRA TEAM
giocher23 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
62.8 gemiddelde waardering 59.5
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa onderschept slim de pass. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki schiet op doel. Clausi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - BUFFRA TEAM 1:0

10e minuut.
Matoš kopt de bal weg. Lakićević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syahrizal. Syahrizal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpa verovert de bal door een tackle van achteren. Arpa geeft een lange en hoge pass. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Sargento bokst de bal weg. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - BUFFRA TEAM 1:1

24e minuut.
Alakotila met een sublieme pass. Mulik is nu in balbezit. Met opzet legt Youde zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Youde moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Youde schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Bontaş rent richting de bal. Dadzītis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakićević. Dadzītis raakt geblesseerd tijdens het duel. Syahrizal komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Farnese is nu in balbezit. Gil begaat een overtreding. Farnese raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. Clausi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gil is nu in balbezit. Mazur onderschept slim de pass. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alakotila onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. Seivittaro onderschept slim de pass. Naintos rent richting de bal. Naintos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 42%, BUFFRA TEAM 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - BUFFRA TEAM 1:1

47e minuut.
Ejtminowicz kopt de bal weg. Arpa geeft de bal voor. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - BUFFRA TEAM 1:2

55e minuut.
Lakićević kan de bal niet met de borst controleren. Bontaş met een sublieme pass. Arpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš onderschept slim de pass. Matoš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Farnese is nu in balbezit. Farnese passt de bal zonder na te denken. Inneberg rent richting de bal. Matoš verovert de bal door een tackle van achteren. Matoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Arpa geeft een hoge lob. Buitenspel voor Dadzītis. Goede buitenspelval van de verdediging. Ejtminowicz neemt vlug de vrije trap. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Mulik rent richting de bal. Seivittaro begaat een overtreding. Mulik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mulik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naintos rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Arpa geeft een lange en hoge pass. Naintos is nu in balbezit. Naintos passt de bal met de wreef. Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Matoš passt de bal in één keer door. Farnese rent richting de bal. Mazur met een sublieme pass. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - BUFFRA TEAM 2:2

78e minuut.
Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Mulik probeert naar een medespeler te passen. Naintos rent richting de bal. Naintos schiet op doel. Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Bontaş de bal. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mazur is nu in balbezit. Mazur geeft een lange en hoge pass. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Clausi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - BUFFRA TEAM 3:2

83e minuut.
Farnese rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Naintos rent richting de bal. Naintos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ejtminowicz controleert de bal met de borst. Dadzītis is nu in balbezit. Mazur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 47%, BUFFRA TEAM 53%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - BUFFRA TEAM 3:2