Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team San Giorgio
5-3-2 Tactiek S. Giorgio Alè
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.6 gemiddelde waardering 54.9
weak Schieten excellent
good Passen very good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Pérez del Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Curtean is nu in balbezit. Curtean draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Merovci de bal. Merovci speelt de bal door. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:1

14e minuut.
Canziani passt de bal in één keer door. Ciepierski is nu in balbezit. Silani verovert de bal door een tackle van achteren. Curtean onderschept slim de pass. Curtean schiet op doel. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Merovci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canziani speelt de bal door. Curtean rent richting de bal. Curtean schiet op doel. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bressanelli rent richting de bal. Bressanelli passt de bal zonder na te denken. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə geeft de bal voor. Ciepierski springt en kopt de bal. Marletta bokst de bal weg. Pappapino probeert de bal met de borst te controleren. Curtean rent richting de bal. Curtean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Fanfani de bal. Giani onderschept slim de pass. Bressanelli probeert naar een medespeler te passen. Curtean is nu in balbezit. Curtean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Bressanelli met de inworp. Şərifzadə met een sublieme pass. Bressanelli geeft de bal voor. Curtean maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə met een sublieme pass. Bressanelli geeft een lange en hoge pass. Ciepierski krijgt zijn hoofd ertegen. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

30e minuut.
Margheritti controleert de bal met de borst. Canziani met een sublieme pass. Şərifzadə met een sublieme pass. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Silani bereikt de bal nog maar net als eerste. Silani speelt de bal door. Curtean rent richting de bal. Curtean draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:3

41e minuut.
Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciepierski de bal. Ciepierski schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 81%, San Giorgio 19%.
Felix Team - San Giorgio 0:4

47e minuut.
Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski geeft een hoge lob. Curtean is nu in balbezit. Curtean draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Merovci passt de bal in één keer door. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean geeft een hoge lob. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curtean rent richting de bal. Curtean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Ciepierski de bal. Pappapino is nu in balbezit. Curtean onderschept slim de pass. Curtean schiet op doel. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:5

53e minuut.
Bressanelli passt de bal met de wreef. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Silani zijn tegenspeler op de grond. Silani krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Canziani heeft problemen om de bal te vangen. Antoniotto rent richting de bal. Canziani verovert de bal door een tackle van achteren. Canziani geeft een hoge lob. Curtean springt en kopt de bal. Marletta bokst de bal weg. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:6

61e minuut.
Merovci probeert naar een medespeler te passen. Bressanelli is nu in balbezit. Bressanelli met een sublieme pass. Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Canziani kopt de bal weg. Bressanelli probeert naar een medespeler te passen. Santi heeft problemen om de bal te vangen. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pappapino kopt de bal weg. Bressanelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciepierski de bal. Ciepierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:7

82e minuut.
Merovci is nu in balbezit. Merovci passt de bal zonder na te denken. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Curtean de bal onder controle te krijgen. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Şərifzadə geeft een hoge lob. Curtean kopt de bal weg. Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - San Giorgio 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 73%, San Giorgio 27%.
Felix Team - San Giorgio 0:8