Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Giorgio Felix Team
S. Giorgio Alè Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 35.7
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


11e minuut.
Hanušovský geeft de bal voor. Inworp. Bressanelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hanušovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanušovský probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Polechoński de bal onder controle te krijgen. Curtean rent richting de bal. Curtean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Merovci rent richting de bal. Merovci passt de bal met de wreef. Manera geeft een hoge lob. Curtean rent richting de bal. Curtean draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

41e minuut.
Şərifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Curtean kopt de bal weg. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bressanelli met een snelle inworp. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə speelt de bal door. Curtean is nu in balbezit. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg.

44e minuut.
Ciepierski is nu in balbezit. Vangone onderschept slim de pass. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck geeft een hoge lob. Şərifzadə kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 34%, Felix Team 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Giorgio - Felix Team 0:0

50e minuut.
Bressanelli passt de bal in één keer door. Manera bereikt de bal nog maar net als eerste. Manera passt de bal zonder na te denken. Merovci rent richting de bal. Merovci geeft een lange en hoge pass. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciepierski rent richting de bal. Paal! Curtean rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - Felix Team 1:0

60e minuut.
Bressanelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Beck de bal. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - Felix Team 2:0

62e minuut.
Merovci rent richting de bal. Merovci passt de bal in één keer door. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Giorgio - Felix Team 3:0

77e minuut.
Ciepierski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Polechoński neemt vlug de vrije trap. Giani probeert de bal met de borst te controleren. Fanfani rent richting de bal. Fanfani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aslan met een sublieme pass. Margheritti kopt de bal weg. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Curtean geeft een hoge lob. Bressanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bressanelli geeft een hoge lob. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean schiet op doel. Marletta bokst de bal weg.

86e minuut.
Estevan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciepierski de bal. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski onderschept slim de pass. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Marletta probeert naar een medespeler te passen. Bressanelli kopt de bal weg. Merovci probeert naar een medespeler te passen. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Giorgio 32%, Felix Team 68%.
San Giorgio - Felix Team 3:0