Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International DodoTeam
4-2-3-1 2.2 DW Tactiek 433mio
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Vorobeľ verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki speelt de bal door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - DodoTeam 0:1

11e minuut.
Sesan heeft problemen om de bal te vangen. Sesan probeert naar een medespeler te passen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel. Ertemgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - DodoTeam 0:2

14e minuut.
Pohl probeert naar een medespeler te passen. Botella is nu in balbezit. Cipolli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Botella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ugarriza neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - DodoTeam 1:2

18e minuut.
Šverma controleert de bal met de borst. Pohl speelt de bal door. Dzielski rent richting de bal. Klungelig pakt Dzielski de bal. Dzielski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ugarriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarriza schiet op doel. Papa Diane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mao International - DodoTeam 2:2

24e minuut.
Tupper probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Botella de bal. Botella passt de bal zonder na te denken. Ugarriza is nu in balbezit. Ugarriza draait met de bal, schiet en ... Papa Diane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Dzielski rent richting de bal. Sesan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sesan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Pohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ugarriza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botella legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Papa Diane bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - DodoTeam 3:2

39e minuut.
Daar is Vorobeľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Grzędzicki de bal. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 46%, DodoTeam 54%.
Mao International - DodoTeam 3:2

50e minuut.
Demaj kopt de bal weg. Sande is nu in balbezit. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande schiet op doel. Ertemgöz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mao International - DodoTeam 3:3

54e minuut.
Daar is Grzędzicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzędzicki met een sublieme pass. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel. Ertemgöz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - DodoTeam 3:4

59e minuut.
Żmudź geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tupper geeft een hoge lob. Ugarriza springt en kopt de bal. Paal! Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Żmudź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarriza rent richting de bal. Met opzet legt Żmudź zijn tegenspeler op de grond. Żmudź krijgt een gele kaart. Ugarriza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ugarriza kan niet meer verder spelen. Forcati komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - DodoTeam 3:5

73e minuut.
Sesan controleert de bal met de borst. Pohl is nu in balbezit. Pohl geeft een lange en hoge pass. Forcati rent richting de bal. Forcati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Šverma met de inworp. Cisak is nu in balbezit. Cisak passt de bal zonder na te denken. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki geeft een lange en hoge pass. Sande rent richting de bal. Sande draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tupper probeert de bal aan de voet te houden. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ylitalo rent richting de bal. Ylitalo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzędzicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisak geeft een lange en hoge pass. Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demaj kan de bal niet met de borst controleren. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Šverma probeert naar een medespeler te passen. Demaj is nu in balbezit. Klama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klama krijgt een gele kaart. Demaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Šverma wilt de vrije trap nemen. Cutie probeert de bal aan de voet te houden. Ertemgöz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 46%, DodoTeam 54%.
Mao International - DodoTeam 3:5