Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International A.C. Xadhoom!
4-4-2 2.1 New Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
65.5 gemiddelde waardering 56.2
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 51%, A.C. Xadhoom! 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mao International - A.C. Xadhoom! 0:0

51e minuut.
Pohl rent richting de bal. Batrić is nu in balbezit. Pohl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batrić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Batrić kan niet meer verder spelen. Żurawski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Villatoro kopt de bal weg. Dzielski probeert de bal aan de voet te houden. Giertych met een sublieme pass. Sfinos rent richting de bal. Sfinos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cutie is nu in balbezit. Cutie geeft een hoge lob. Ugarriza kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klama met een sublieme pass. Villatoro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klama geeft de bal voor. Żurawski is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - A.C. Xadhoom! 1:0

74e minuut.
Villatoro heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco is nu in balbezit. Villatoro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villatoro krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Villatoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cerezo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dzielski geeft de bal voor. Klungelig pakt Żurawski de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Derka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - A.C. Xadhoom! 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 54%, A.C. Xadhoom! 46%.
Mao International - A.C. Xadhoom! 2:0