Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUFFRA TEAM Felix Team
442 Tactiek 5-3-2
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 33.5
formidabel Schieten zwak
solide Passen goed
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Syahrizal passt de bal in één keer door. Silani bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos onderschept slim de pass. Naintos draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 1:0

8e minuut.
Karczewski rent richting de bal. Silva Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Margheritti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margheritti krijgt een gele kaart. Silva Ornelas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Silva Ornelas kan niet meer verder spelen. Inneberg komt het veld opgelopen. Alakotila met een snel genomen vrije trap. Naintos kopt de bal weg. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis schiet op doel. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik geeft een lange en hoge pass. Naintos kopt de bal weg. Dadzītis heeft problemen om de bal te vangen. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Syahrizal met een sublieme pass. Mulik rent richting de bal. Klungelig pakt Mulik de bal. Mulik draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 2:0

16e minuut.
Mulik probeert naar een medespeler te passen. Santi rent richting de bal. Santi geeft een hoge lob. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Naintos passt de bal met de wreef. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Naintos is nu in balbezit. Naintos schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal met de wreef. Silani heeft problemen om de bal te vangen. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... Marletta bokst de bal weg. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 3:0

28e minuut.
Margheritti kopt de bal weg. Syahrizal speelt de bal door. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 4:0

29e minuut.
Naintos rent richting de bal. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Mulik passt de bal in één keer door. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal geeft een lange en hoge pass. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 5:0

35e minuut.
Mulik met een sublieme pass. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal passt de bal in één keer door. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 6:0

43e minuut.
Gil speelt de bal door. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik geeft een hoge lob. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis geeft een hoge lob. Marletta bokst de bal weg.

45e minuut.
Mulik kopt de bal weg. Dadzītis kan de bal niet met de borst controleren. Santi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 25%, Felix Team 75%.
BUFFRA TEAM - Felix Team 6:0

48e minuut.
Mulik is nu in balbezit. Mulik speelt de bal door. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 7:0

50e minuut.
Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Mulik rent richting de bal. Morchia is nu in balbezit. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis schiet op doel. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 8:0

52e minuut.
Mulik passt de bal zonder na te denken. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Syahrizal de bal. Syahrizal geeft een hoge lob. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 9:0

55e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal zonder na te denken. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - Felix Team 10:0

59e minuut.
Mulik passt de bal zonder na te denken. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Doeltrap. Marletta met een harde bal richting middenveld. Alakotila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos draait met de bal, schiet en ... Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Syahrizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Silani kopt de bal weg. Mulik probeert de bal aan de voet te houden. Margheritti rent richting de bal. Mulik onderschept slim de pass. Mulik geeft een lange en hoge pass. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Syahrizal passt de bal met de wreef. Gil rent richting de bal. Naintos is nu in balbezit. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Alakotila passt de bal in één keer door. Gil is nu in balbezit. Gil met een sublieme pass. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Marletta probeert naar een medespeler te passen. Fanfani kopt de bal weg. Mulik speelt de bal door. Naintos is nu in balbezit. Naintos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Alakotila rent richting de bal. Alakotila passt de bal in één keer door. Daar is Morchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos rent richting de bal. Naintos draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Santi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis passt de bal zonder na te denken. Mulik is nu in balbezit. Mulik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beck trapt de bal weg van het doel. Mulik kopt de bal weg. Naintos is nu in balbezit. Naintos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Guezen is nu in balbezit. Guezen geeft een hoge lob. Naintos kopt de bal weg. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis schiet op doel. Marletta bokst de bal weg.

89e minuut.
Mulik is nu in balbezit. Mulik passt de bal zonder na te denken. Daar is Silani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 15%, Felix Team 85%.
BUFFRA TEAM - Felix Team 10:0