Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Skorpios San Giorgio
ControFeet Tactiek S. Giorgio Alè
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciepierski de bal. Curtean rent richting de bal. Curtean schiet op doel. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Echeverria speelt de bal door. Leumann rent richting de bal. Merovci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merovci krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Tüzünkan de bal. Curtean rent richting de bal. Tüzünkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tüzünkan krijgt een gele kaart. Curtean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tüzünkan speelt de bal door. Bressanelli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Leumann geeft een hoge lob. Inworp. Merovci met een snelle inworp. Manera geeft een lange en hoge pass. Curtean maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojciulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Blanuša rent richting de bal. Blanuša passt de bal zonder na te denken. Corino is nu in balbezit. Corino haalt uit met een fantastische trap. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - San Giorgio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 62%, San Giorgio 38%.
1.FC Skorpios - San Giorgio 1:0

47e minuut.
Merovci onderschept slim de pass. Merovci passt de bal met de wreef. Blanuša probeert de bal aan de voet te houden. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Skorpios - San Giorgio 1:1

73e minuut.
Manera probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə met een sublieme pass. Curtean rent richting de bal. Curtean schiet op doel. Wojciulewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - San Giorgio 1:2

77e minuut.
Şərifzadə rent richting de bal. Alexandru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şərifzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Bressanelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Curtean heeft problemen om de bal te vangen. Curtean schiet op doel. Wojciulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Curtean is nu in balbezit. Fetiu onderschept slim de pass. Fetiu passt de bal met de wreef. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski schiet op doel. Wojciulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 57%, San Giorgio 43%.
1.FC Skorpios - San Giorgio 1:2