Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB DodoTeam
giocher23 Tactiek 433mio
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64 gemiddelde waardering 59.3
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Ejtminowicz onderschept slim de pass. Ejtminowicz met een sublieme pass. Mazur met een sublieme pass. Farnese rent richting de bal. Farnese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papa Diane bokst de bal weg.

11e minuut.
Iwanecki kopt de bal weg. Farnese rent richting de bal. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Demaj heeft problemen om de bal te vangen. Baccari rent richting de bal. Baccari haalt uit met een fantastische trap. Sargento bokst de bal weg.

32e minuut.
Brakoniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Brakoniecki geeft de bal voor. Grzędzicki geeft de bal voor. Demaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 0:1

45e minuut.
Baccari kopt de bal weg. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel. Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 45%, DodoTeam 55%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 0:2

46e minuut.
Sande probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese begaat een overtreding. Farnese krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Lakićević passt de bal zonder na te denken. Mazur is nu in balbezit. Mazur passt de bal met de wreef. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Youde bereikt de bal nog maar net als eerste. Youde speelt de bal door. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Papa Diane trapt de bal weg. Youde kopt de bal weg. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Papa Diane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 1:2

51e minuut.
Sande speelt de bal door. Demaj heeft problemen om de bal te vangen. Farnese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Farnese moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Farnese schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Demaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Šverma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seivittaro heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki geeft de bal voor. Demaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 1:3

54e minuut.
Cipolli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baccari de bal. Baccari met een sublieme pass. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sande krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cisak heeft problemen om de bal te vangen. Matoš onderschept slim de pass. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš verovert de bal door een tackle van achteren. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cisak passt de bal in één keer door. Seivittaro probeert naar een medespeler te passen. Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur geeft de bal voor. Matoš krijgt zijn hoofd ertegen. Papa Diane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cipolli rent richting de bal. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 2:3

67e minuut.
Matoš rent richting de bal. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iwanecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Matoš neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Papa Diane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Baccari is nu in balbezit. Baccari speelt de bal door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft een hoge lob. Demaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 2:4

70e minuut.
Kuvek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Papa Diane trapt de bal weg. Baccari kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzędzicki de bal. Grzędzicki geeft de bal voor. Kuvek springt en kopt de bal. Sargento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wybicki de bal. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 41%, DodoTeam 59%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - DodoTeam 2:5