Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team A.C. Xadhoom!
5-3-2 Tactiek 4-3-3
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
34 gemiddelde waardering 53.2
matig Schieten briljant
goed Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


6e minuut.
Galunov passt de bal met de wreef. Giertych is nu in balbezit. Giertych passt de bal zonder na te denken. Dardaryan heeft problemen om de bal te vangen. Dardaryan schiet op doel. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marletta met een sublieme pass. Galunov probeert de bal met de borst te controleren. Galunov met een sublieme pass. Sucală is nu in balbezit. Sucală schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Giertych passt de bal met de wreef. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov passt de bal in één keer door. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sucală is nu in balbezit. Sucală haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:1

18e minuut.
Sambi Lokonga kopt de bal weg. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek geeft de bal voor. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată draait met de bal, schiet en ... Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Giertych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giertych passt de bal zonder na te denken. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kalicki geeft de bal voor. Ciuboată kopt de bal weg. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:2

26e minuut.
Fanfani rent richting de bal. Lipnicki onderschept slim de pass. Lipnicki probeert naar een medespeler te passen. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucală is nu in balbezit. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Sucală probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Margheritti kopt de bal weg. Süral heeft problemen om de bal te vangen. Galunov met een sublieme pass. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 81%, A.C. Xadhoom! 19%.
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:2

47e minuut.
Süral geeft een hoge lob. Klungelig pakt Polechoński de bal. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:3

56e minuut.
Polechoński neemt vlug de vrije trap. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fanfani stond buitenspel. Süral neemt vlug de vrije trap. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan schiet op doel. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft de bal voor. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:4

60e minuut.
Galunov met een sublieme pass. Giertych met een sublieme pass. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:5

65e minuut.
Chaberek passt de bal met de wreef. Sucală rent richting de bal. Polechoński begaat een overtreding. Polechoński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Sucală raakt geblesseerd tijdens het duel. Galunov met een snel genomen vrije trap. Morchia heeft problemen om de bal te vangen. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:6

67e minuut.
Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek rent richting de bal. Chaberek passt de bal met de wreef. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Galunov passt de bal met de wreef. Giertych is nu in balbezit. Giertych passt de bal met de wreef. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sambi Lokonga probeert de bal met de borst te controleren. Batrić met een sublieme pass. Galunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sucală rent richting de bal. Sucală haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:7

75e minuut.
Sucală rent richting de bal. Morchia begaat een overtreding. Sucală is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galunov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Galunov geeft de bal voor. Polechoński speelt de bal door. Batrić met een sublieme pass. Ciuboată heeft problemen om de bal te vangen. Ciuboată draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Lipnicki speelt de bal door. Galunov met een sublieme pass. Dardaryan is nu in balbezit. Sucală is nu in balbezit. Sucală draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lipnicki onderschept slim de pass. Lipnicki geeft de bal voor. Daar is Pessato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Galunov probeert naar een medespeler te passen. Giertych rent richting de bal. Giertych met een sublieme pass. Dardaryan rent richting de bal. Dardaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Galunov speelt de bal door. Ciuboată is nu in balbezit. Sucală is nu in balbezit. Sucală draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 83%, A.C. Xadhoom! 17%.
Felix Team - A.C. Xadhoom! 0:8