Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Xadhoom! Felix Team
4-3-3 Tactiek 5-3-2
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 34.8
wonderbaarlijk Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen slecht


8e minuut.
Batrić onderschept slim de pass. Batrić geeft de bal voor. Klungelig pakt Succi de bal. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - Felix Team 1:0

11e minuut.
Giertych passt de bal zonder na te denken. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek passt de bal zonder na te denken. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - Felix Team 2:0

13e minuut.
Sucală haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert naar een medespeler te passen. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chaberek geeft een hoge lob. Hanušovský kopt de bal weg. Giertych speelt de bal door. Sfinos is nu in balbezit. Sfinos schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Villatoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Villatoro geeft de bal voor. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - Felix Team 3:0

32e minuut.
Chaberek met de inworp. Galunov geeft een hoge lob. Sucală heeft problemen om de bal te vangen. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Fanfani de bal. Süral is nu in balbezit. Süral passt de bal in één keer door. Sfinos is nu in balbezit. Sfinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Polechoński rent richting de bal. Giertych rent richting de bal. Giertych probeert naar een medespeler te passen. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată draait met de bal, schiet en ... Marletta bokst de bal weg.

44e minuut.
Giertych onderschept slim de pass. Giertych geeft een hoge lob. Ciuboată kopt de bal weg. Sucală rent richting de bal. Sucală haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 10%, Felix Team 90%.
A.C. Xadhoom! - Felix Team 3:0

48e minuut.
Hanušovský probeert naar een medespeler te passen. Giertych is nu in balbezit. Giertych probeert naar een medespeler te passen. Sfinos rent richting de bal. Sfinos schiet op doel. Marletta bokst de bal weg. Polechoński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giertych zal de hoekschop nemen. Ciuboată krijgt zijn hoofd ertegen. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Villatoro neemt vlug de vrije trap. Ciuboată kopt de bal weg. Succi heeft problemen om de bal te vangen. Sucală is nu in balbezit. Sucală draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Galunov verovert de bal door een tackle van achteren. Galunov met een sublieme pass. Sfinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfinos schiet op doel. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - Felix Team 4:0

65e minuut.
Klungelig pakt Margheritti de bal. Giertych is nu in balbezit. Giertych met een sublieme pass. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych speelt de bal door. Sucală is nu in balbezit. Sucală schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Giertych rent richting de bal. Giertych passt de bal met de wreef. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek geeft de bal voor. Sucală maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sfinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfinos geeft een hoge lob. Pessato heeft problemen om de bal te vangen. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Succi kopt de bal weg. Chaberek kan de bal niet met de borst controleren. Chaberek geeft de bal voor. Sucală rent richting de bal. Sucală schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Sucală de bal. Pessato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sucală raakt geblesseerd tijdens het duel. Chaberek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sfinos kan de bal niet met de borst controleren. Sfinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - Felix Team 5:0

89e minuut.
Galunov passt de bal in één keer door. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych passt de bal zonder na te denken. Chaberek rent richting de bal. Chaberek geeft een hoge lob. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 16%, Felix Team 84%.
A.C. Xadhoom! - Felix Team 5:0