Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Skorpios DodoTeam
ControFeet Tactiek 433mio
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Demaj passt de bal in één keer door. Grzędzicki geeft de bal voor. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - DodoTeam 0:1

14e minuut.
Alexandru passt de bal in één keer door. Leumann rent richting de bal. Leumann met een sublieme pass. Corino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rakovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolli rent richting de bal. Rakovec verovert de bal door een tackle van achteren. Rakovec geeft een lange en hoge pass. Corino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Skorpios - DodoTeam 1:1

17e minuut.
Demaj onderschept slim de pass. Demaj probeert naar een medespeler te passen. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - DodoTeam 1:2

21e minuut.
Sande geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fetiu de bal. Demaj is nu in balbezit. Demaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - DodoTeam 1:3

23e minuut.
Rakovec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santos Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Viana geeft een hoge lob. Corino rent richting de bal. Corino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Corino verovert de bal door een tackle van achteren. Cipolli verovert de bal door een tackle van achteren. Cipolli geeft een lange en hoge pass. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sande kopt de bal weg. Baccari met een sublieme pass. Grzędzicki speelt de bal door. Demaj is nu in balbezit. Demaj schiet op doel. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 58%, DodoTeam 42%.
1.FC Skorpios - DodoTeam 1:3

49e minuut.
Leumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Leumann geeft een hoge lob. Cisak rent richting de bal. Corino verovert de bal door een tackle van achteren. Corino haalt uit met een fantastische trap. Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sesan onderschept slim de pass. Sesan geeft een hoge lob. Demaj is nu in balbezit. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana geeft de bal voor. Sande rent richting de bal. Demaj rent richting de bal. Demaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sesan speelt de bal door. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki geeft de bal voor. Sande krijgt zijn hoofd ertegen. Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Skorpios - DodoTeam 1:4

58e minuut.
Daar is Echeverria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande is nu in balbezit. Sande passt de bal in één keer door. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Baccari met een sublieme pass. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel. Kyuong-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Santos Viana passt de bal in één keer door. Šverma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šverma met een sublieme pass. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Baccari rent richting de bal. Baccari passt de bal in één keer door. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Sande heeft problemen om de bal te vangen. Sande haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Skorpios 63%, DodoTeam 37%.
1.FC Skorpios - DodoTeam 1:4