Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB San Giorgio
giocher23 Tactiek S. Giorgio Alè
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
63.3 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Inworp. Zilci met een snelle inworp. Merovci geeft een hoge lob. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Curtean is nu in balbezit. Ciepierski is nu in balbezit. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Ciepierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ciepierski kopt de bal weg. Curtean rent richting de bal. Seivittaro maakt een afschuwelijke overtreding. Seivittaro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Farnese verovert de bal door een tackle van achteren. Farnese geeft de bal voor. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 52%, San Giorgio 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - San Giorgio 0:0

46e minuut.
Lakićević passt de bal in één keer door. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki geeft de bal voor. Farnese is nu in balbezit. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Aslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Youde onderschept slim de pass. Youde passt de bal zonder na te denken. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Matoš heeft problemen om de bal te vangen. Manera probeert naar een medespeler te passen. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə geeft een hoge lob. Zilci onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Curtean kopt de bal weg. Klungelig pakt Bontaş de bal. Ciepierski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - San Giorgio 0:1

71e minuut.
Zilci neemt vlug de vrije trap. Matoš is nu in balbezit. Giani begaat een overtreding. Matoš wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matoš kan niet meer verder spelen. Cornea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Aslan met een sublieme pass. Youde kopt de bal weg. Estevan geeft een hoge lob. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Estevan is nu in balbezit. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Giani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 44%, San Giorgio 56%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - San Giorgio 0:1