Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Xadhoom! San Giorgio
4-3-3 Tactiek S. Giorgio Alè
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Manera kopt de bal weg. Merovci geeft de bal voor. Klungelig pakt Lipnicki de bal. Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Batrić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Curtean de bal onder controle te krijgen. Ciepierski met een sublieme pass. Curtean is nu in balbezit. Curtean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bressanelli speelt de bal door. Kalicki verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə geeft de bal voor. Curtean maakt een snoekduik en kopt de bal. Derka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... Derka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Lipnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Manera probeert naar een medespeler te passen. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lipnicki de bal. Curtean probeert naar een medespeler te passen. Merovci rent richting de bal. Merovci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kalicki met een sublieme pass. Batrić probeert de bal aan de voet te houden. Kalicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Curtean is nu in balbezit. Curtean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - San Giorgio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 57%, San Giorgio 43%.
A.C. Xadhoom! - San Giorgio 0:1

55e minuut.
Bressanelli geeft een lange en hoge pass. Ciepierski kopt de bal weg. Curtean rent richting de bal. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Derka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - San Giorgio 0:2

61e minuut.
Galunov heeft problemen om de bal te vangen. Galunov geeft een hoge lob. Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată draait met de bal, schiet en ... Aslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - San Giorgio 1:2

70e minuut.
Kalicki passt de bal in één keer door. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek geeft een hoge lob. Sucală krijgt zijn hoofd ertegen. Aslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Xadhoom! - San Giorgio 2:2

74e minuut.
Kalicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żurawski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bressanelli passt de bal met de wreef. Żurawski rent richting de bal. Şərifzadə begaat een overtreding. Şərifzadə krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki geeft de bal voor. Bronner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sfinos rent richting de bal. Sfinos draait met de bal, schiet en ... Aslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 38%, San Giorgio 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Xadhoom! - San Giorgio 2:2