Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUFFRA TEAM DodoTeam
tattica test 1 Tactiek 433mio
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal met de wreef. Demaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaj schiet op doel. Clausi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 0:1

3e minuut.
Dadzītis is nu in balbezit. Demaj begaat een overtreding. Dadzītis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alakotila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naintos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brakoniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Šverma rent richting de bal. Šverma passt de bal zonder na te denken. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Strujac met een sublieme pass. Mulik rent richting de bal. Mulik geeft de bal voor. Naintos springt en kopt de bal. Papa Diane probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baccari kopt de bal weg. Daar is Grzędzicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpa is nu in balbezit. Grzędzicki onderschept slim de pass. Grzędzicki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mulik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šverma. Mulik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alakotila met een snel genomen vrije trap. Gil kopt de bal weg. Papa Diane bokst de bal weg.

21e minuut.
Demaj is nu in balbezit. Bajek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baccari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bintz kopt de bal weg. Clausi bokst de bal weg. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 0:2

23e minuut.
Żmudź geeft de bal voor. Demaj kopt de bal weg. Bintz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Clausi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Baccari passt de bal zonder na te denken. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki met een sublieme pass. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. Clausi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Šverma passt de bal in één keer door. Demaj is nu in balbezit. Demaj speelt de bal door. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... Clausi bokst de bal weg.

34e minuut.
Arpa probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Cisak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gil moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gil kan niet meer verder spelen. Opala komt het veld opgelopen. Syahrizal komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cisak onderschept slim de pass. Cisak passt de bal met de wreef. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Sande springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 0:3

38e minuut.
Grzędzicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisak rent richting de bal. Cisak geeft een lange en hoge pass. Demaj krijgt zijn hoofd ertegen. Clausi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 0:4

40e minuut.
Sande is nu in balbezit. Baccari met een sublieme pass. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 53%, DodoTeam 47%.
BUFFRA TEAM - DodoTeam 1:4

58e minuut.
Mulik met een snelle inworp. Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal probeert naar een medespeler te passen. Opala is nu in balbezit. Opala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Syahrizal speelt de bal door. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. Sesan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 2:4

75e minuut.
Strujac passt de bal in één keer door. Mulik is nu in balbezit. Mulik probeert naar een medespeler te passen. Dadzītis is nu in balbezit. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 3:4

77e minuut.
Mulik probeert naar een medespeler te passen. Brakoniecki rent richting de bal. Dadzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Dadzītis haalt uit met een fantastische trap. Papa Diane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUFFRA TEAM - DodoTeam 4:4

79e minuut.
Baccari probeert naar een medespeler te passen. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki passt de bal met de wreef. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Cipolli onderschept slim de pass. Inworp. Opala met een snelle inworp. Syahrizal geeft een hoge lob. Dadzītis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 38%, DodoTeam 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BUFFRA TEAM - DodoTeam 4:4