Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB Felix Team
giocher23 Tactiek FarloccaTotal
45% Balbezit 55%
2% Spel op eigen helft 98%
82 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 33.6
brilliant Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Lakićević onderschept slim de pass. Farnese rent richting de bal. Farnese met een sublieme pass. Klungelig pakt Matoš de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 1:0

3e minuut.
Fanfani geeft een lange en hoge pass. Ejtminowicz speelt de bal door. Mazur met een sublieme pass. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 2:0

5e minuut.
Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Youde is nu in balbezit. Youde passt de bal in één keer door. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 3:0

7e minuut.
Mazur rent richting de bal. Mazur speelt de bal door. Farnese rent richting de bal. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farnese neemt de hoekschop. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 4:0

9e minuut.
Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Youde is nu in balbezit. Youde geeft de bal voor. Matoš springt en kopt de bal. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 5:0

10e minuut.
Inworp. Iwanecki met de inworp. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 6:0

12e minuut.
Marletta speelt de bal door. Inworp. Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Iwanecki neemt de hoekschop. Fanfani kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iwanecki neemt de hoekschop. Matoš springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Youde speelt de bal door. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Youde is nu in balbezit. Youde passt de bal in één keer door. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 7:0

16e minuut.
Daar is Wybicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wybicki speelt de bal door. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 8:0

18e minuut.
Marletta speelt de bal door. Matoš kopt de bal weg. Farnese is nu in balbezit. Farnese schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 9:0

20e minuut.
Mazur passt de bal met de wreef. Wybicki rent richting de bal. Wybicki passt de bal zonder na te denken. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farnese is nu in balbezit. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 10:0

22e minuut.
Margheritti geeft de bal voor. Inworp. Iwanecki met de inworp. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mazur heeft problemen om de bal te vangen. Mazur passt de bal zonder na te denken. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 11:0

24e minuut.
Inworp. Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 12:0

26e minuut.
Youde heeft problemen om de bal te vangen. Youde speelt de bal door. Wybicki met een sublieme pass. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese draait met de bal, schiet en ... Marletta bokst de bal weg. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 13:0

27e minuut.
Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki speelt de bal door. Matoš met een sublieme pass. Farnese rent richting de bal. Farnese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 14:0

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iwanecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fanfani heeft problemen om de bal te vangen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Matoš controleert de bal met de borst. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 15:0

30e minuut.
Guttmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iwanecki met de inworp. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 16:0

31e minuut.
Margheritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Margheritti geeft de bal voor. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 17:0

33e minuut.
Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Youde is nu in balbezit. Youde passt de bal met de wreef. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 18:0

35e minuut.
Mazur passt de bal in één keer door. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani rent richting de bal. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ... Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 19:0

40e minuut.
Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Zilci is nu in balbezit. Zilci probeert naar een medespeler te passen. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 20:0

42e minuut.
Wybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybicki passt de bal zonder na te denken. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 21:0

44e minuut.
Beck is nu in balbezit. Beck geeft een hoge lob. Fanfani kopt de bal weg. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ... Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese geeft de bal voor. Matoš rent richting de bal. Matoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 3%, Felix Team 97%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 22:0

46e minuut.
Polechoński speelt de bal door. Beck is nu in balbezit. Beck geeft een hoge lob. Farnese heeft problemen om de bal te vangen. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 23:0

48e minuut.
Hanušovský passt de bal in één keer door. Fanfani rent richting de bal. Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki speelt de bal door. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 24:0

53e minuut.
Matoš probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki passt de bal met de wreef. Farnese is nu in balbezit. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese met een sublieme pass. Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 25:0

56e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Mazur kopt de bal weg. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 26:0

58e minuut.
Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Youde speelt de bal door. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 27:0

58e minuut.
Pessato is nu in balbezit. Pessato geeft een hoge lob. Ejtminowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Matoš de bal. Matoš schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 28:0

61e minuut.
Inworp. Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matoš heeft problemen om de bal te vangen. Matoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 29:0

62e minuut.
Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki met een sublieme pass. Mazur met een sublieme pass. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel. Marletta bokst de bal weg. Farnese rent richting de bal. Farnese geeft een hoge lob. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lakićević rent richting de bal. Youde speelt de bal door. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 30:0

66e minuut.
Margheritti met een sublieme pass. Pessato is nu in balbezit. Pessato geeft de bal voor. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Marletta trapt de bal weg. Matoš kopt de bal weg. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani passt de bal zonder na te denken. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Matoš kopt de bal weg. Klungelig pakt Farnese de bal. Farnese met een sublieme pass. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Lakićević geeft de bal voor. Matoš heeft problemen om de bal te vangen. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 31:0

71e minuut.
Sambi Lokonga passt de bal met de wreef. Polechoński is nu in balbezit. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 32:0

72e minuut.
Beck geeft een lange en hoge pass. Farnese probeert de bal met de borst te controleren. Marletta probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 33:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matoš probeert naar een medespeler te passen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 34:0

75e minuut.
Matoš probeert naar een medespeler te passen. Mazur rent richting de bal. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Matoš met een sublieme pass. Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 35:0

79e minuut.
Fanfani met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iwanecki neemt de hoekschop. Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta bokst de bal weg. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Youde rent richting de bal. Youde probeert naar een medespeler te passen. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Marletta trapt de bal weg van het doel. Daar is Matoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoš draait met de bal, schiet en ... Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 36:0

83e minuut.
Lakićević heeft problemen om de bal te vangen. Lakićević passt de bal in één keer door. Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 37:0

85e minuut.
Fanfani is nu in balbezit. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Matoš heeft problemen om de bal te vangen. Matoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Farnese is nu in balbezit. Marletta speelt de bal door. Matoš kopt de bal weg. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farnese rent richting de bal. Farnese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 38:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwanecki met de inworp. Matoš rent richting de bal. Farnese is nu in balbezit. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 39:0

89e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki speelt de bal door. Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 1%, Felix Team 99%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Felix Team 39:0