Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team MUTTIN FOOTBALL CLUB
5-3-2 Tactiek giocher23
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 57.3
average Schieten incredible
good Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Matoš probeert de bal aan de voet te houden. Morchia rent richting de bal. Matoš verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Marletta trapt de bal weg van het doel. Lakićević controleert de bal met de borst. Lakićević passt de bal in één keer door. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Farnese rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Youde is nu in balbezit. Youde geeft een hoge lob. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1

8e minuut.
Fanfani speelt de bal door. Sambi Lokonga heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Matoš zijn tegenspeler op de grond. Matoš krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Iwanecki is nu in balbezit. Matoš rent richting de bal. Iwanecki is nu in balbezit. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel. Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Morchia is nu in balbezit. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki speelt de bal door. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Matoš schiet op doel. Beck geeft een hoge lob. Zilci kopt de bal weg. Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese schiet op doel. Marletta bokst de bal weg.

15e minuut.
Youde speelt de bal door. Matoš rent richting de bal. Matoš passt de bal in één keer door. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:2

20e minuut.
Lakićević speelt de bal door. Mazur is nu in balbezit. Mazur passt de bal zonder na te denken. Farnese is nu in balbezit. Farnese schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:3

24e minuut.
Mazur met een sublieme pass. Daar is Matoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polechoński begaat een overtreding. Polechoński krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Fanfani kopt de bal weg. Youde speelt de bal door. Daar is Matoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal met de wreef. Daar is Morchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoš is nu in balbezit. Matoš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Daar is Matoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoš passt de bal zonder na te denken. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:4

32e minuut.
Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki is nu in balbezit. Matoš rent richting de bal. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Farnese is nu in balbezit. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:5

35e minuut.
Daar is Morchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck rent richting de bal. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lakićević met een sublieme pass. Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur passt de bal met de wreef. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ... Marletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:6

45e minuut.
Hanušovský geeft een lange en hoge pass. Bontaş kopt de bal weg. Mazur is nu in balbezit. Mazur geeft een hoge lob. Matoš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 87%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 13%.
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:6

46e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sambi Lokonga. Iwanecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lakićević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Farnese kopt de bal weg. Matoš rent richting de bal. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:7

47e minuut.
Klungelig pakt Pessato de bal. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck maakt een afschuwelijke overtreding. Beck is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Iwanecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessato. Iwanecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Youde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matoš springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pessato heeft problemen om de bal te vangen. Youde probeert naar een medespeler te passen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:8

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Farnese de bal onder controle te krijgen. Youde is nu in balbezit. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel. Marletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:9

54e minuut.
Daar is Margheritti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazur is nu in balbezit. Mazur met een sublieme pass. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Farnese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese passt de bal met de wreef. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:10

64e minuut.
Guttmann is nu in balbezit. Guttmann met een sublieme pass. Lakićević met een sublieme pass. Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hanušovský geeft de bal voor. Youde kopt de bal weg. Matoš is nu in balbezit. Matoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:11

73e minuut.
Matoš passt de bal zonder na te denken. Mazur met een sublieme pass. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:12

80e minuut.
Pessato is nu in balbezit. Pessato geeft een hoge lob. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:13

81e minuut.
Areni rent richting de bal. Areni probeert naar een medespeler te passen. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel. Marletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:14

82e minuut.
Fanfani speelt de bal door. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Matoš verovert de bal door een tackle van achteren. Matoš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wybicki met een sublieme pass. Youde bereikt de bal nog maar net als eerste. Youde probeert naar een medespeler te passen. Matoš is nu in balbezit. Matoš schiet op doel. Marletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki passt de bal met de wreef. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Marletta met een sublieme pass. Danino kopt de bal weg. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marletta met een harde bal richting middenveld. Zilci kopt de bal weg. Matoš rent richting de bal. Matoš schiet op doel. Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 84%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 16%.
Felix Team - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:14