Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Xadhoom! DodoTeam
4-3-3 Tactiek 433mio
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
60.8 gemiddelde waardering 58.5
uitmuntend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Brakoniecki geeft de bal voor. Demaj kopt de bal weg. Süral heeft problemen om de bal te vangen. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Demaj rent richting de bal. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Brakoniecki speelt de bal door. Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cisak passt de bal met de wreef. Lipnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki geeft de bal voor. Demaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Żurawski heeft problemen om de bal te vangen. Demaj rent richting de bal. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - DodoTeam 0:1

23e minuut.
Żurawski neemt vlug de vrije trap. Sucală kopt de bal weg. Klungelig pakt Brakoniecki de bal. Ciuboată rent richting de bal. Ciuboată draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolli onderschept slim de pass. Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală haalt uit met een fantastische trap. Sfinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papa Diane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 55%, DodoTeam 45%.
A.C. Xadhoom! - DodoTeam 0:1

53e minuut.
Ciuboată is nu in balbezit. Ciuboată schiet op doel. Sesan probeert naar een medespeler te passen. Galunov geeft de bal voor. Sfinos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Demaj verovert de bal door een tackle van achteren. Süral verovert de bal door een tackle van achteren. Süral geeft een lange en hoge pass. Chaberek rent richting de bal. Chaberek geeft de bal voor. Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lipnicki geeft een lange en hoge pass. Šverma geeft de bal voor. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Xadhoom! - DodoTeam 0:2

89e minuut.
Giertych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galunov is nu in balbezit. Giertych is nu in balbezit. Giertych geeft de bal voor. Ciuboată springt en kopt de bal. Papa Diane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Xadhoom! 45%, DodoTeam 55%.
A.C. Xadhoom! - DodoTeam 0:2