Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.13 [del]
  • Stadion: Camposanto
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25115
BUFFRA TEAM San Giorgio
tattica test 1 Tactiek S. Giorgio Alè
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dadzītis rent richting de bal. Sarno onderschept slim de pass. Merovci geeft een hoge lob. Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə probeert naar een medespeler te passen. Arpa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Merovci zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - San Giorgio 0:1

10e minuut.
Mulik met een snelle inworp. Alakotila is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manera. Alakotila wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alakotila kan niet meer verder spelen. Çulcuoğlu komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Türkoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulik rent richting de bal. Mulik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naintos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos draait met de bal, schiet en ... Aslan bokst de bal weg.

15e minuut.
Strujac met een sublieme pass. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales passt de bal met de wreef. Mulik rent richting de bal. Mulik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Aslan trapt de bal weg van het doel. Türkoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik schiet op doel. Aslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Puñales probeert naar een medespeler te passen. Strujac geeft een hoge lob. Naintos kopt de bal weg. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Arpa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Merovci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manera geeft een hoge lob. Ciepierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Clausi bokst de bal weg.

29e minuut.
Çulcuoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Dadzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos is nu in balbezit. Naintos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUFFRA TEAM - San Giorgio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 43%, San Giorgio 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BUFFRA TEAM - San Giorgio 1:1

50e minuut.
Dadzītis is nu in balbezit. Bronner rent richting de bal. Dadzītis onderschept slim de pass. Dadzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - San Giorgio 2:1

52e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə geeft een hoge lob. Curtean heeft problemen om de bal te vangen. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... Clausi bokst de bal weg.

63e minuut.
Bressanelli controleert de bal met de borst. Çulcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Dadzītis rent richting de bal. Dadzītis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BUFFRA TEAM - San Giorgio 3:1

65e minuut.
Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Giani onderschept slim de pass. Türkoğlu geeft een lange en hoge pass. Curtean rent richting de bal. Curtean schiet op doel. Clausi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUFFRA TEAM 46%, San Giorgio 54%.
BUFFRA TEAM - San Giorgio 3:1